Ο Γιόβιτς που έρχεται και η ανατροπή στις αποχωρήσεις

«Θέλει Γιόβιτς, αρχικά, με μηνιαία συμβόλαια ο Παναθηναϊκός»

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα της μεταγραφής του Στέφαν Γιόβιτς στην ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, με τον Σέρβο άσο να έχει φτάσει πλέον σε προφορική συμφωνία με το «τριφύλλι», όπως διαβάσατε νωρίς την Τετάρτη (29/12) στο newspao.gr.

Οι πράσινοι προσέγγισαν την πλευρά του 31χρονου περιφερειακού, με στόχο να κλείσουν τη συμφωνία τις προσεχείς ημέρες κι ο παίκτης να μετακομίσει στην Αθήνα για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που γίνει επίσημη η μεταγραφή του Γιόβιτς, αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρξει αποχώρηση από το ρόστερ, κάτι που φέρνει ανατροπή δεδομένων.

Και αυτό διότι ο Κέντρικ Πέρι θα πάρει ακόμη μια ευκαιρία, αν και όλα έδειχναν ότι θα αποχωρήσει από το τριφύλλι.

Ο ύψους 1,98μ., γκαρντ, Στέφαν Γιόβιτς, έπαιξε πέρυσι (2020/21) στη Χίμκι Μόσχας, ενώ νωρίτερα, θήτευσε στην Μπάγερν Μονάχου και τον Ερυθρό Αστέρα.

Έχει καταγράψει 123 αγώνες στη Euroleague, με μέσο όρο 6,6 πόντους και 4,6 ασίστ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News