Ο Γιοβάνοβιτς ενεργοποιεί τον Σαραβάκο!

Σαραβάκος: «Αν ήταν όπως παλιά, θα δινόταν μεγαλύτερες ευκαιρίες στους Έλληνες»»

Στον Παναθηναϊκός είχαν αποφασίσει να προχωρήσουν το καλοκαίρι στην πρόσληψη ενός τιμ μάνατζερ που θα φρόντιζε για την ομαλή λειτουργία των αποδυτηρίων τη διατήρηση της πειθαρχίας και του καλού κλίματος στο εσωτερικό της ομάδας.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Sportday, τα δεδομένα φαίνεται πως αλλάζουν και οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να παγώσουν το θέμα της πρόσληψης τιμ μάνατζερ κατόπιν συζητήσεων που έκαναν και με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν δείχνει ζεστός στην προοπτική εμπλοκής κι άλλων προσώπων εντός των αποδυτηρίων πέραν του ίδιου και των άμεσων συνεργατών του ξεκαθαρίζοντας πως είναι δικό του θέμα η διατήρηση της πειθαρχίας και της εύρυθμης λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Παράλληλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Γιοβάνοβιτς έχει εξαιρετική άποψη κι απεριόριστο σεβασμό στον Δημήτρη Σαραβάκο και θέλει να ενεργοποιήσει πολύ περισσότερο ενδοαποδυτηριακά τον παλιό μεγάλο άσο του Παναθηναϊκού.

Οι δυο τους μάλιστα έχουν ήδη μιλήσει από κοντά την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της παραμονής του Σέρβου τεχνικού στην Αθήνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News