Ο Γιοβάνοβιτς έλαβε τις εγγυήσεις που ήθελε - Το τάιμινγκ και οι ανακοινώσεις!

Ο Γιοβάνοβιτς έλαβε τις εγγυήσεις που ήθελε - Το τάιμινγκ και οι ανακοινώσεις!

Πιθανώς να βρέθηκε κανείς προ εκπλήξεως για το τάιμινγκ που ανακοινώθηκε η επέκταση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Το newspao.gr εξηγεί το τάιμινγκ της μεταγραφής, καθώς και τις εγγυήσεις που έλαβε ο Σέρβος προπονητής από τον Αλαφούζο, τον οποίο και ευχαρίστησε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση.

Άπαντες περιμένουν πως και πως το μεγάλο ματς – τίτλου του Σαββάτου απέναντι στον ΠΑΟΚ και η πράσινη ΠΑΕ έφερε στη δημοσιότητα με επίσημη μορφή την κίνηση… του καλοκαιριού, την ανανέωση του Σέρβου προπονητή.




Η τελική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είχε «κλειδώσει» τις προηγούμενες μέρες και το τάιμινγκ της ανακοίνωσης έχει στρατηγική σημασία, τρεις μέρες πριν τον τελικό. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα πάει στο ΟΑΚΑ και κανένας δεν θα αμφιβάλλει αν θα είναι ο προπονητής του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν. Χάσει – κερδίσει ο Παναθηναϊκός το Σάββατο, ο Σέρβος θα είναι στο «αύριο» της ομάδας με τον Γιάννη Αλαφούζο να μην περιμένει την κούπα για να πάρει τις αποφάσεις του.

Πάνω στον τελευταίο που δουλεύει ένα τριετές πλάνο στο μυαλό του για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, του έφυγε η μεγάλη «πίεση» από πάνω του, μιας και ήταν λαϊκή απαίτηση να παραμείνει ο προπονητής στην ομάδα. Μόνο κι μόνο που πείστηκε ο Γιοβάνοβιτς να μείνει στο Τριφύλλι, αυτό σημαίνει πως έλαβε όλες τις εγγυήσεις που ζήτησε για το μπάτζετ της επόμενης σεζόν.

Γιατί ο Γιοβάνοβιτς από τον τρόπο που δουλεύει, θέλει να στοχεύσει σε τίτλους κι όχι να επαναλάβει μια σεζόν, όπως η φετινή.




Οι υπογραφές των συμβολαίων θα προγραμματιστούν για τις επόμενες ημέρες και προτού ο Γιοβάνοβιτς αναχωρήσει για τις ολιγοήμερες διακοπές του. Έτσι και αλλιώς, ο Σέρβος δεν θα ξεκουραστεί πολύ, αφού μετά τα μέσα Ιουνίου θα αρχίσει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού. Παράλληλα, εκείνος θα ασχολείται με τα μεταγραφικά και λόγω των αναγκών, πρέπει να καταλήξει ταχύτερα στις επιλογές παικτών.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News