Ο Γιοβάνοβιτς δεν θα παίξει με την υστεροφημία και το όνομά του!

Γιοβάνοβιτς: «Δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Το ματς με την Λαμία προσφερόταν για εύκολο τρίποντο, γκολ και θέαμα.

Μόνο από το τρίτο δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο αφού μέχρι να μπει το δεύτερο τέρμα στις καθυστερήσεις ήσουν στην τσίτα, ενώ για πολλοστή φορά χάθηκαν ένα σωρό εύκολα γκολ.

Η λογική λέει πως σε τέτοιου είδους παιχνίδια στο κέντρο πρέπει να έχεις πολλούς μπαλαδόρους ποδοσφαιριστές.

Προσωπικά περιμέναμε γρήγορα να δούμε βασικούς Μαντσίνι, Κλαϊνχάιλερ αφού ο προπονητής θέλει τεχνίτες στην 11άδα άσχετα που μέχρι πρότινος είχε υιοθετήσει το ντουέτο Πέρεθ-Κουρμπέλη που είναι δυσλειτουργικό γιατί αφαιρεί παίκτη από την ανάπτυξη.

Ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει σκοπό να παίξει με την υστεροφημία και το όνομά του.




Ο άνθρωπος αναγνώρισε τις δυσκολίες που είχε το ντεφορμάρισμα, παρατήρησε πόσο μεγάλο πρόβλημα δημιούργησε η παρουσία τόσων παικτών με χαμηλή απόδοση κι από τα τέλη Δεκέμβρη είχε λίγες μέρες μπροστά του να παρουσιάσει ένα νέο σχέδιο.

Κόστισε μπόλικους πόντους είναι η αλήθεια αλλά αυτό που βλέπουμε εσχάτως (με Βαγιαννίδη-Πούχατς να θυμίζουν Κώτσιρα-Χουάνκαρ των πλέι-οφ και Κλαινχάιλερ-Μαντσίνι να μπαίνουν φορτσάτοι) φέρνει άνεμο αισιοδοξίας στο κλαμπ. Με παίκτες που το τόπι το κατέχουν και θα είναι εις θέση να εξυπηρετήσουν το πλάνο, αφήνοντας στην άκρη παράγοντες όπως αυταπάρνηση και τύχη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News