Ο Γιόχανσον αποκάλυψε πότε θα είναι έτοιμος

Το μήνυμα του Γιόχανσον ενόψει της συνέχειας (pic)

Σε δηλώσεις του στη NOVA o Γιόχανσον αποκάλυψε ότι θα είναι έτοιμος στο τομέα της φυσικής κατάστασης μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Με την Μπιλμπάο ήταν ένας δύσκολος αγώνας, τα δώσαμε όλα αλλά αυτό συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Τώρα θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να κάνουμε το καλύτερο στο πρωτάθλημα.”

Σε ερώτηση για την κούραση που έδειξε στο δεύτερο παιχνίδι με την Μπιλμπάο η ομάδα απάντησε: “Είναι δύσκολο να παίζεις πολλά παιχνίδια κάθε εβδομάδα, αλλά νομίζω ότι το ίδιο δύσκολο είναι και για την Μπιλμπάο. Δώσαμε όλη μας την ενέργεια και θεωρώ ότι ήμασταν λίγο άτυχοι.”

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το πότε θα είναι έτοιμος: “Δεν περίμενα να παίξω τόσο σύντομα και ολόκληρο παιχνίδι όμως είμαι χαρούμενος που έπαιξα το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Νομίζω ότι τώρα στο διάστημα που θα υπάρχει η διακοπή λόγω των Εθνικών ομάδων θα φτιάξω καλύτερη φυσική κατάσταση και θα είμαι μετά 100% έτοιμος.”

Για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό είπε: “Σίγουρα πρέπει να νικήσουμε. Βεβαίως είναι καλύτερο να παίζεις με φιλάθλους, αλλά το βασικό είναι να μπούμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι.”

Για τη σεζόν που ξεκίνησε ανέφερε: “Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κερδίσω τίτλους και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε φέτος τη μάχη.”

Σε ερώτηση για το πως είναι οι πρώτες του εβδομάδες στην ομάδα είπε: “Μου αρέσει και τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα από τη στιγμή που είναι στην ομάδα ο Μολίνς και ο Χουλτ. Είμαι χαρούμενος και έχω έρθει εδώ για να κερδίσω.”

Τέλος αναφέρθηκε στην απόφασή του να έρθει στο τριφύλλι: “Ήμουν έτοιμος όταν αυτή η πρόταση ήρθε. Δεν δυσκολεύτηκα να πω “ναι”.”

Σούπερ ντέρμπι με Παναθηναϊκό ενδιαφέρον στην Ιταλία κι άλλες ματσάρες από όλη την Ευρώπη! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News