Ο Γιάννης Γκούμας στο newspao.gr για το ντέρμπι

Ο Γιάννης Γκούμας στο newspao.gr για το ντέρμπι

[ads]

Ο Γιάννης Γκούμας μίλησε στο newspao.gr για το ελληνικό “classico”.

Το 1992, στα 17 του χρόνια, ξεκίνησε την πορεία του στις ομάδες νέων του Παναθηναϊκού. Το ταξίδι του Γιάννη Γκούμα στο σύλλογο, ήταν μακρύ και η πράσινη φανέλα ήταν η μοναδική εμφάνιση ομάδας που φόρεσε. Προωθήθηκε στην ανδρική ομάδα το 1994 και μέχρι το 2009, που “κρέμασε” τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αγωνίστηκε 277 φορές, πετυχαίνοντας 27 γκολ. Με τον Παναθηναϊκό κατέκτησε 3 Πρωταθλήματα Ελλάδος(1995,1996,2004) και 2 Κύπελλα(1995,2004).

[ads2]

Διαβάστε όσα δήλωσε, στον Αργύρη Λοΐζο, για το ντέρμπι:

“Στα ντέρμπι δεν χωράνε προγνωστικά. Δεν μπορείς να προβλέψεις ένα τέτοιο παιχνίδι. Αυτό που παίζει το μεγαλύτερο ρόλο, είναι το να βρεθούν τα ατού της ομάδας σε καλή μέρα. Όποια ομάδα έχει τα… όπλα της σε καλή μέρα, αυτή είναι που θα κερδίσει το παιχνίδι.”

Για τον “παράγοντα” έδρα:
“Η έδρα πάντα δίνει ένα μικρό πλεονέκτημα, αλλά το πιο σημαντικό είναι η προσήλωση των ποδοσφαιριστών. Εάν οι ποδοσφαιριστές είναι προσηλωμένοι στο στόχο της νίκης, τότε ο παράγοντας έδρα μπορεί να εξαλειφθεί.”

Για το αν είναι καθοριστικής σημασίας το παιχνίδι:
“Σίγουρα παίζει κάποιο ρόλο. Εάν ο Παναθηναϊκός χάσει, θα είναι σε μειονεκτική θέση, λόγω του ψυχολογικού πλεονεκτήματος που παίρνει ο Ολυμπιακός και της διαφοράς που θα παέι στους 7 βαθμούς. Δε σημαίνει, όμως, ότι έχει τελειώσει κάτι. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα.”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News