«Ο Γιαννακόπουλος πιστώνεται μεγάλο μέρος του χθεσινού» - Το οικονομικό κέρδος των ομάδων

Ο Μπερτομέου «καρφώθηκε»

Την απόφαση που έλαβαν χθες οι ομάδες στην σύσκεψη κορυφής της Ευρωλίγκας ερμήνευσε ο Δημήτρης Κοντός στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, αφού υπογράμμισε ότι η χθεσινή απόφαση πρόκειται κατά ένα μεγάλο βαθμό για δικαίωση των πράσινων, επεσήμανε ότι η χθεσινή εξέλιξη απλώς έδωσε στον Μπερτομεόυ τη σωστή θέση που όφειλε να έχει.

«Οι ομάδες σε πρώτο χρόνο τον έβαλαν στην σωστή του θέση. Δεν μπορούσαν να τον παύσουν τόσο γρήγορα, ίσως να μην ήθελαν κιόλας» ανέφερε και δήλωσε μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε ότι είναι άγνωστο εάν οι αλλαγές αυτές μπορούν να οδηγήσουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο να ασχοληθεί και πάλι διοικητικά με τον Παναθηναϊκό.

«Η αλήθεια είναι ότι ο Γιαννακόπουλος πιστώνεται μεγάλο μέρος του χθεσινού. Ίσως από το μαύρο πρόβατο της Λίγκας που ήταν ο Παναθηναϊκός να απολαμβάνει άλλης συμπεριφοράς», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News