Ο... Γιαννακόπουλος μπαίνει στο Σασμό! (vid)

Διεκδικεί το Όσκαρ ο «Δημήτρης Γιαννακόπουλος»!

Το αγαπημένο σήριαλ του «Alpha», «Σασμός», «χτυπάει» σταθερά πρωτιές στην τηλεθέαση, ενώ είναι ήδη γνωστό ότι στη 2η σεζόν δολοφονούν τον Αστέρη.

Πλέον σας ενημερώνουμε ότι στην αγαπημένη σειρά θα «εισβάλλει» ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας σε ρόλο που θα προκαλέσει ραγδαίες εξελίξεις.

Συγκεκριμένα στο Αστυνομικό Τμήμα, το οποίο διευθύνει ο Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ήμελλος), έρχεται νέος υπαστυνόμος για να αναλάβει νέες υποθέσεις και να βοηθήσει σε «ξεκαθαρίσματα».

Ε, λοιπόν αυτόν τον νέο υπαστυνόμο που έρχεται στο Τμήμα και ο οποίος ονομάζεται Γεράσιμος (Μάκης) Χριστογιάννης θα τον υποδυθεί ο Αργύρης Πανταζάρας. Δεν πρόκειται για εύκολο χαρακτήρα καθώς μεταξύ άλλων είναι βαρύς, λιγομίλητος, με εκρήξεις βίας απέναντι στους ανθρώπους του υποκόσμου.

Αυτό θα φέρει εντάσεις όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό. Πάντως θα καταφέρει άμεσα να κερδίσει εμπιστοσύνη του Αντώνη Φραγκιαδάκη, λόγω των ικανοτήτων και του ενστίκτου του. Να αναφέρουμε ότι ήδη η σειρά Σασμός έχει ήδη ξεκινήσει τα γυρίσματα με τον Αργύρη Πανταζάρα στο ρόλο του Μάκη Χριστογιάννη. Τα πρώτα επεισόδια με αυτόν πρωταγωνιστή θα προβληθούν από τις αρχές Μαρτίου.

nassos-blog.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News