Ο Γιαννακόπουλος για το 6ο ευρωπαϊκό! (pic)

Ο Γιαννακόπουλος για το 6ο ευρωπαϊκό! (pic)

Σαν σήμερα πριν από εννέα χρόνια, ο Παναθηναϊκός κέρδισε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και κατέκτησε το έκτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του, στο Palau Sant Jordi.

Οι πράσινοι στο φάιναλ-φορ της Βαρκελώνης αντιμετώπισαν την Μακάμπι Τελ Αβίβι στον μεγάλο τελικό εκεί που επικράτησαν 78-70 με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να πετυχαίνει 16 πόντους και να έχει 5 ριμπάουντ και 9 ασιστ.
Μια από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες της αναμέτρησης αυτής είναι η μεγάλη αγκαλιά του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον Διαμαντίδη προς το τέλος του μεγάλου τελικού.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Μπλατ): Πάργκο 12, Ελιγιάχου 8, Έιντσον 18(2), Πνίνι 9(2), Σχορτσανίτης 4, Μπoυρστάιν , Μπλου 15(3), Μάτσβαν 3.
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς 2, Περπέρογλου 2, Μπατίστ 18, Φώτσης 5, Σάτο 13 (3), Νίκολας 14 (2), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 16 (1), Βουγιούκας 4, Καλάθης 4, Καϊμακόγλου.

Η ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με ανάρτησή του στα social media δεν ξέχασε ακόμη μια μεγάλη επιτυχία του μπασκετικού Παναθηναϊκού.

Ο Γιαννακόπουλος για το 6ο ευρωπαϊκό! (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News