Ο Γιαννακόπουλος είχε κάνει λόγο για «50-50» στην Ευρωλίγκα και τώρα... Φενέρ και Βίρτους!

Καμία ομάδα δεν ζήτησε να τιμωρηθεί ο Γιαννακόπουλος

Μετά από μια νίκη του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε απαντήσει σε δημοσιογράφο με την ατάκα «να αρχίσεις να συνηθίζεις το 50-50»!

Μετά και την τότε επίσκεψη του Ντέγιαν Μποντιρόγκα στο ΟΑΚΑ – είχε προηγηθεί ιστορική «σφαγή» με την Παρτιζάν – άπαντες είχαν την ελπίδα πως η κατάσταση στην Ευρωλίγκα με τους διαιτητές θα εξομαλυνθεί.

Από την… επιστροφή του «50-50» που είχε πει ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού στις 24 Νοεμβρίου του 2022, φθάσαμε αισίως στο «6-12 αντί για 9-0» προ ολίγων ημερών μετά το νέο… τσεκούρι κόντρα στην Φενέρ.

Τι συμβαίνει σε αυτήν τη διοργάνωση επιτέλους; Οι «ρίζες» του Μπερτομέου δεν καθάρισαν ασφαλώς, αμέσως μετά την αποπομπή του Καταλανού… αλλά ο νέος CEO της Ευρωλίγκα, άραγε, δεν κατάφερε να επιβάλλει την τάξη μερικούς έξι μήνες μετά την επισφράγιση της νέας του ασχολίας;

Τι άλλο απομένει να κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για να εξασφαλίσει το ίσο παιχνίδι, τουλάχιστον, στους αγώνες του Παναθηναϊκού; Γιατί, από την άλλη, είδαμε τι αντιμετώπιση έχει ο Ολυμπιακός… Όλη η Ιταλία έχει βγει… στους δρόμους μια μέρα μετά τον αγώνα στην Μπολόνια!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News