Ο Φώτης που έχει ντυθεί... Μανωλάκης!

Ο Φώτης που έχει ντυθεί... Μανωλάκης!

Ο Παναθηναϊκός τη φετινή χρονιά οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος μ’ έναν τρόπο που μοιάζει πολύ με τη σεζόν 2003-04 όπου οι πράσινοι στο τέλος στέφθηκαν πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο πρώτος γύρος του φετινού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό και τον βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας με συνολικά 37 βαθμούς και μάλιστα στο +8 από τη δεύτερη ΑΕΚ και στο +12 από τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που ακολουθούν.

Οι πράσινοι έκαναν έναν μαγικό πρώτο γύρο και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατάφεραν ν’ ανταπεξέλθουν σε εξαιρετικό βαθμό. Σ’ αυτό έχει βοηθήσει τα μέγιστα κι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές έχει γίνει ξεκάθαρα ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Τριφυλλιού, δίνοντας του στην ουσία επτά από τους διαθέσιμους εννέα πόντους.

Ο Έλληνας σέντερ φορ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική κυνήγησε στο 90+6′, 0-1 το σκορ, μια χαμένη μπαλιά από γέμισμα του Κουρμπέλη και κατάφερε να πάρει το πέναλτι που τελικά έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό στον Παναθηναϊκό. Στην αμέσως επόμενη αγωνιστική λύτρωσε τις προσπάθειες της ομάδας του, όταν στο 78′ κόντρα στον Παναιτωλικό σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Τέλος, στη 13η αγωνιστική ο Ιωαννίδης ήταν και πάλι παρών, όταν στο 80′ έπειτα από ασίστ του Σπόραρ νίκησε τον Γιαννιώτη κι έλυσε το γόρδιο δεσμό κόντρα στον Ατρόμητο. Στη συνέχεια ήρθε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον και σημείωσε το τελικό 2-0 στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης φαίνεται πως έχει ντυθεί… Εμμάνουελ Ολισαντέμπε στα τελευταία παιχνίδια, καθώς ο Πολωνός επιθετικός του Τριφυλλιού το 2004 κατάφερε με τα γκολ του στα τελευταία λεπτά να δώσει ουσιαστικά εκείνο το πρωτάθλημα στο σύλλογο.

Συγκεκριμένα ο Ολισαντέμπε σκόραρε στην 27η αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα (1-2), στην 29η αγωνιστική μέσα στην έδρα της Προοδευτικής (1-2) και στην 30η αγωνιστική μέσα στην έδρα του Πανηλειακού (0-1). Σ’ όλα αυτά τα ματς ο Πολωνός έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του και της έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Ό,τι ακριβώς κάνει τη φετινή σεζόν κι ο Φώτης Ιωαννίδης!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News