Ο Εξάστερος προετοιμάζεται για να κυριαρχήσει!

Τα ζόρια για τους παίκτες του «τριφυλλιού» έχουν ξεκινήσει για τα καλά, αλλά από την άφιξη κιόλας της ομάδας στο Καρπενήσι, ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει έναν ακόμα λόγο να είναι αισιόδοξος.

Και ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος από τη διάθεση των παικτών του για δουλειά και αφοσίωση στις αρχές του Περιστεριώτη τεχνικού.

[ads2]

Ο προπονητής του Εξάστερου μπορεί να είναι απόλυτος και απίστευτα απαιτητικός με το «καλημέρα», αλλά το θέμα είναι πως οι παίκτες του όχι μόνο δε…  δυσανασχετούν, αλλά δείχνουν να το διασκεδάζουν και εμαφανίζονται όλοι πρόθυμοι!

 Και σε αυτό έχουν συμβάλει άπαντες. Οι παλιοί πρώτοι και καλύτεροι αφού έχουν καταφέρει να βάλουν στο κλίμα και τους νέους παίκτες των «πράσινων», από την πρώτη ημέρα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.
Όλοι αισθάνονται πως έχουν απαντήσεις να δώσουν. Έστω και αν λέγονται Μπουρούσης, Ρίβερς, Καλάθης, Παππάς, όλοι κάτι χρωστάνε και στις πρώτες ώρες της προετοιμασίας δείχνουν αποφασισμένοι να ξεχρεώσουν.

Την ίδια ώρα, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έχει πέσει με τα… μούτρα στη δουλειά. Οι παίκτες μπορεί να παίρνουν το χρόνο τους για να ξεκουραστούν, αυτό όμως δεν ισχύει για τον Αργύρη Πεδουλάκη και τους συνεργάτες του. Όλοι τους κυκλοφορούν στο ξενοδοχείο «MONTANA» που διαμένει και φέτος η αποστολή του «τριφυλλιού» με ένα laptop στο χέρι και προγραμματίζουν το επόμενο βήμα.

Ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν αφήνουν στιγμή να πάει… χαμένη. Ακόμα και στους διαδρόμους να πετύχουν τους παίκτες τους… γραπώνουν για… ιδιαίτερα.

Ο γυμναστής της ομάδας, Σάββας Αρώνης είναι με ένα χρονόμετρο στο χέρι και πιέζει… ασφυκτικά τους παίκτες του «τριφυλλιού» οι οποίοι προς το παρόν αντέχουν τα… βασανιστήρια. Μέρα με την ημέρα το μπάσκετ θα γίνεται ολοένα και περισσότερο και είναι δεδομένο πως αυτό θα «φτιάχνει» ακόμα περισσότερο τους «πράσινους».

Από το ξεκίνημα, κιόλας, όλα μοιάζουν ιδανικά και αυτό που θέλουν όλοι στην ομάδα είναι να είναι έτσι και το… τελείωμα.

Πάμε για το Τriple Crown!

Vamos Εξάστερε!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News