Ο επικός διάλογος Μπόλονι-παικτών μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ!

Χάθηκε η μπάλα, χάθηκε και το γκολ στην Λεωφόρο! (vid)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο, με τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα να έχουν αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Χαρακτηριστικοί είναι οι διάλογοι μεταξύ του Λάζλο Μπόλονι και των παικτών στα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Οι παίκτες δεν ξέχασαν το… δώρο που τους είχε τάξει, σε περίπτωση νίκης με τον ΠΑΣ και καλού αποτελέσματος με τον ΠΑΟΚ. «Κόουτς, το μπόνους, το μπόνους», είπαν χαριτολογώντας οι παίκτες.

Ο Μπόλονι απάντησε, γελώντας: «Δεν το ξέχασα . Θα έχετε μία ημέρα άδεια παραπάνω τα Χριστούγεννα , αν δεν χάσετε από τον ΠΑΟΚ. Αν χάσετε δεν ισχύει το μπόνους, να το ξέρετε. Θέλω να τελειώσουμε καλά την σειρά αγώνων πριν τις γιορτές».

Επίσης, ο Ρουμάνος προπονητής συμπλήρωσε: «Κερδίστε εσείς και τον ΠΑΟΚ και θα κανονίσω εγώ για μπόνους» με τους παίκτες να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την απάντηση και να ετοιμάζονται από αύριο για το παιχνίδι αυτό.

Δείτε πώς νίκησε ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News