Ο Έλληνας τερματοφύλακας που απέκλεισε την Μπάγερν για Παναθηναϊκό!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας που απέκλεισε την Μπάγερν για Παναθηναϊκό!

Στον Παναθηναϊκό εξετάζουν την περίπτωση του 29χρονου τερματοφύλακα της Κίελ, Ιωάννη Γκέλιο για τη θέση του βασικού τερματοφύλακας, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την ομάδα ο Σωκράτης Διούδης.

Ο Σερραίος τερματοφύλακας της Χόλστειν Κίελ βρίσκεται στα υπόψιν του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη θέση του «άσου», σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr.

Έγινε ευρέως γνωστός από τη μυθική του εμφάνιση την περσινή σεζόν κόντρα στην τότε, Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν Μονάχου. Τότε, η Κίελ της β’ Εθνικής απέκλεισε τους Βαυαρούς με 8-7 στα πέναλτι και «MVP» της αναμέτρησης τον Γκέλιο!

Ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθεί μαζί του μόνο στην περίπτωση που αποχωρήσει ο Σωκράτης Διούδης από το Τριφύλλι. Πάντως, το όνομα του Γκέλιου το έχει στην ατζέντα του και ο Φαντ Σχιπ για την Εθνική!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News