Ο Διούδης... φέρνει τερματοφύλακα το Γενάρη

Ο Διούδης... φέρνει τερματοφύλακα το Γενάρη

Το πρόβλημα του Σωκράτη Διούδη οδηγεί τον Παναθηναϊκό να ψάξει πιο έντονα για την απόκτηση τερματοφύλακα την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εκπομπή Total Football, στον Παναθηναϊκό θα εξετάζουν εάν το πρόβλημα του Διούδη στη μέση είναι χρόνιο και θα κάνουν άμεσα προεργασία για την απόκτηση τερματοφύλακα τον Γενάρη.

Οι πράσινοι, σύμφωνα με την εκπομπή, θα μελετήσουν προσεκτικά το μέγεθος του προβλήματος του Ελληνα τερματοφύλακα, το οποίο υφίσταται εδώ και αρκετό καιρό και έχει προκαλέσει προβληματισμό.

Μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων και σε περίπτωση που αυτές δείξουν ότι είναι δύσκολη η οριστική αποκατάσταση του προβλήματος, τότε το τριφύλλι θα ξεκινήσει προεργασία και θα κινηθεί για την απόκτηση τερματοφύλακα τον προσεχή Ιανουάριο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News