"Ο Δημήτρης την είχε πάρει την απόφασή του"

"Ο Δημήτρης την είχε πάρει την απόφασή του"

Ο Αντώνης Φώτσης μίλησε στην εφημερίδα Πράσινη για τον Δημήτρη Διαμαντίδη και για το τουρνουά «Diamonds are forever»…

«Ο Δημήτρης αξίζει τα πάντα. Έδωσε τα πάντα στην ομάδα όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε με τη φανέλα και έζησε μεγάλες στιγμές. Στιγμές που κάποιοι μπορεί να μη ζήσουν ποτέ. Μπορεί και να μην τις έχουν ονειρευτεί.

[ads2]

Το σπουδαιότερο, όμως, για εμένα είναι ότι ο Δημήτρης στις δύσκολες στιγμές όχι μόνο δεν το έβαλε κάτω, αλλά συνέχισε και έγινε καλύτερος. Είναι παράδειγμα για όλους μας. Και τώρα που σταμάτησε ξέρουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο».

Μάλιστα ο Αντώνης Φώτσης μίλησε και για το τουρνουά που είναι προ των πυλών: «Σίγουρα μια τέτοια τιμή είναι τεράστια για κάθε παίκτη. Πόσω μάλλον για τον Διαμαντίδη. Μακάρι όλοι οι παίκτες όταν φτάνουν στο τέλος να αναγνωρίζεται η προσπάθειά τους. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι γνωρίζει να τιμάει και να… αναγνωρίζει όσους προσέφεραν στον σύλλογο. Και ο Δημήτρης είναι σίγουρα ένας από αυτούς».

Όσο για το αν προσπάθησε να τον πείσει να αλλάξει γνώμη… «Όχι, σε καμία περίπτωση. Ο Δημήτρης την είχε πάρει την απόφασή του. Ήταν απολύτως κατασταλαγμένος και ήξερε γιατί το έκανε. Αυτό που θέλω να του ευχηθώ είναι να ηρεμήσει, να χαλαρώσει, να χαρεί την οικογένειά του και να συνεχίσει να ζει μόνο χαρές».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News