Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην πιο χαλαρή συνέντευξη ever (video)

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης στην πιο χαλαρή συνέντευξη ever (video)

Tι κάνει ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά το μπάσκετ; Ποια είναι η καθημερινότητά του;

Ποιοι ήταν οι πιο δύσκολοι αντίπαλοι που έχει αντιμετωπίσει και ποιος ο καλύτερος συμπαίκτης; Ποιο ματς θα ήθελα να ξαναπαίξει;

Ο μυθικός 3D ξεκινά χαλαρός τη συνέντευξη με τον Νικόλα Ράπτη και συνεχίζει απαντώντας τι του έρχεται στο μυαλό όταν ακούει λέξεις Παναθηναϊκός, Ομπράντοβιτς αλλά και Βασίλης Σπανούλης.

Είναι το “The Other Side by Stoiximan”, η νέα web σειρά με τον Νικόλα Ράπτη να έρχεται αντιμέτωπος με αθλητές, προσπαθώντας μέσα από ερωτήσεις & παιχνίδια να βγάλει την… Other Side τους!

Και πρώτος καλεσμένος ο τεράστιος Δημήτρης Διαμαντίδης! Χαλαρός και ευδιάθετος αποκαλύπτει γιατί δε θέλει να τον βλέπει η μητέρα του Γιασικεβίτσιους, μιλάει για τον Κωνσταντίντο Αργυρό αλλά και την αγάπη του για κάποιο… άλλο άθλημα που προτιμά από το μπάσκετ!

Οι ερωτήσεις διαδέχονται η μία την άλλη μαζί με σουτάκια από τον Ράπτη και τον 3D με στόχο την αποκάλυψη της άλλης πλευρά τους Δημήτρη Διαμαντίδη!

Απολαύστε το επεισόδιο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News