Ο Διαμαντίδης έγινε... ντοκιμαντέρ

Ο Διαμαντίδης έγινε... ντοκιμαντέρ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η Stoiximan ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το ντοκιμαντέρ για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον αρχηγό του “τριφυλλιού” που φέτος ολοκλήρωσε την τεράστια καριέρα του.

Η διαδρομή του Δημήτρη Διαμαντίδη στα παρκέ δεν είναι αμελητέα, ούτε μπορεί να… παραβλεφθεί. Το κάθε άλλο. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού κατέκτησε τα πάντα στο πέρασμά του από τους “πράσινους”, διαγράφοντας τέτοια πορεία που τον έβαλε στη λίστα των κορυφαίων όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

[ads2]

Γι αυτό, και για άλλους πολλούς λόγους, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κι η Stoiximan δημιούργησαν το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, με τίτλο “Δημήτρης Διαμαντίδης, THE PANATHINAIKOS LEG3ND”.

Η πρώτη προβολή θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Πέμπτης (9/6) σε κινηματογράφο του Αμαρουσίου, με το ενδιαφέρον για το αποτέλεσμα της δουλειάς πολλών μηνών των δύο… συμπαικτών να είναι τεράστιο. Από τα νεανικά χρόνια στην Καστοριά μέχρι το φινάλε στο ΟΑΚΑ, θα παρουσιαστεί όλη η διαδρομή και οι στιγμές που τον κατέταξαν μεταξύ των κορυφαίων όλων των εποχών.
diamantidis (1)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News