Ο διάλογος με Μολό που έκανε έξαλλο το Δώνη

Ο διάλογος με Μολό που έκανε έξαλλο το Δώνη

Ο Γιώργος Δώνης άφησε εκτός απόστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη τον Γιόαν Μολό, καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα novasports, ο Δώνης ζήτησε από τον παίκτη να προσπαθήσει και να τρέχει περισσότερο, με τον παίκτη να απαντάει ότι δεν είναι μαραθωνοδρόμος για να κάνει κάτι τέτοιο στις προπονήσεις.

Αναλυτικά ο διάλογος

Δώνης: “Γιοάν, θα τελειώσει η προπόνηση και μετά θα αποφασίσω για την αποστολή και την ενδεκάδα. Όμως πρέπει να προσπαθείς περισσότερο στις προπονήσεις, όπως μου είχες υποσχεθείς. Να τρέχεις πιο πολύ και να παλεύεις καθημερινά. Δες και τις μετρήσεις σου, δεν είναι καλές”.

Μολό: “Κόουτς, δεν είμαι… μαραθωνοδρόμος για να τρέχω στις προπονήσεις. Είμαι παίκτης αγώνα και εκεί τα δίνω όλα. Αυτό έχει σημασία. Όχι το τρέξιμο στην προπόνηση. Άλλωστε έχω δώσει τους τέσσερις από τους πέντε βαθμούς στην ομάδα”.

Δώνης: “Γιοάν, όλη η ομάδα κερδίζει και όλη η ομάδα χάνει. Δεν έχεις δώσει μόνος σου βαθμούς. Όλοι μαζί έχουμε μερίδιο στην επιτυχία και στην αποτυχία. Θέλω μεγαλύτερη προσπάθεια γιατί ο “καθρέπτης” είναι οι προπονήσεις”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News