Ο... δεύτερος Λέτο του Ρότσα!

Ο... δεύτερος Λέτο του Ρότσα!

Ο Χουάν Ρότσα μίλησε για τον χαρακτήρα του Σεμπαστιάν Λέτο, την προσαρμογή του στον Παναθηναϊκό και τις ικανότητες του Λούκας Βιγιαφάνιες. “Γνωρίζω έναν δεύτερο… Λέτο”, είπε ο Ρότσα…

Έχοντας απολέσει την ταχύτητα και την έκρηξη, ο Σεμπαστιάν Λέτο έχει αναπροσαρμόσει το στυλ του, προκειμένου να αποδειχθεί χρήσιμος για τον Παναθηναϊκό και να σταθεί αγωνιστικά. Παράλληλα, οι “κακουχίες” που βίωσε, τον σκλήρυναν ως χαρακτήρα και τον έχουν επηρεάσει σημαντικά.

[ads2]

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τον Σεμπάστιαν Λέτο και το αν μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού: «Ναι, ο Λέτο διαθέτει όλα τα προσόντα για να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, το πιστεύω 100% αυτό. Έχει ωριμάσει, είναι πιο σοβαρός και καθοριστικός στο παιχνίδι του, ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο και πότε. Και είμαι βέβαιος ότι του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερος, αφού θα έχει κάνει προετοιμασία με την ομάδα του και θα ξεκινήσει έτσι τη σεζόν από πολύ καλύτερη βάση»

Για τις συμβουλές που δίνει καθημερινά στον «Σέμπα»: «Κάθε ημέρα τον συμβουλεύω. Το βασικό που του τονίζω είναι δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά. Και να προσέχει τον εαυτό του φυσικά, που είναι πολλά πράγματα μαζί, καλή ζωή, διατροφή, τα πάντα. Πάντως, η αλήθεια είναι πως μετά τον σοβαρό του τραυματισμό άλλαξε πολύ προς το καλύτερο, σαν να γνωρίζω έναν δεύτερο Λέτο, πιο σοβαρό, συνειδητοποιημένο, κοινωνικό, έναν άλλον άνθρωπο. Και να μου το θυμηθείτε, αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι και δεν έχει φυσικά τους τραυματισμούς που τον κράτησαν πίσω, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα δει σπουδαία πράγματα από εκείνον στον μέλλον».

Σε ότι αφορά στον Λούκας Βιγιαφάνες: «Πολύ καλά πιστεύω θα πάει και ο Λούκας, έχει ποιότητα, είναι μαχητής, είναι τεχνίτης, στοιχεία που σιγά-σιγά θα βγαίνουν στο γήπεδο. Γενικά ο κόσμος της ομάδας αγαπάει πολύ τους Αργεντινούς και εκείνοι κάνουν τα πάντα για να το ανταποδώσουν».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News