Ο Χεζόνια θέλει να επιστρέψει, μιλά σοβαρά και φαίνεται...

Πώς θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός μετά το «όχι» του Χεζόνια

Ο Μάριο Χεζόνια δεν σταματά να αναφέρεται στον Παναθηναϊκό με καθημερινά του post, τελευταίο αφορούσε τον φίλο του Νίκο Δίπλαρο που τις προάλλες έμεινε ελεύθερος από τον πρωταθλητή.

Ο Κροάτης λέει ότι θα επιστρέψει στο ΟΑΚΑ και το εννοεί ασχέτως αν ενοχλήθηκε από κάποιες αναρτήσεις οπαδών που τον έβριζαν για την απόφασή του να μην παραμείνει στην Αθήνα. Στις ωραίες ιστορίες συμβαίνει συνήθως ο πρωταγωνιστής να είναι και καλό παιδί.

Ο Μάριο δεν έκοψε ποτέ τους δεσμούς του με τον Παναθηναϊκό, αναγνωρίζοντας πόσο καλό του έκανε το πέρασμά του από την Ελλάδα σε κάθε ευκαιρία.

Όταν λέει ότι θέλει να επιστρέψει μιλά σοβαρά και φαίνεται: αυτή η θέλησή του τον κάνει ακόμα περισσότερο δημοφιλή – ο κόσμος ανυπομονεί να υποδεχτεί ξανά στο σπίτι του ένα Κροάτη που κάνει σαν να μεγάλωσε στο Γκύζη.

Η προσαρμογή του θα είναι απλή και γρήγορη κι ας ελπίσουμε όταν έρθει ξανά να κουβαλάει κάμποση ενέργεια και τρέλα: ο κόσμος που τον αγαπάει θα τον περιμένει να δώσει στην δεύτερη καριέρα του πολλά περισσότερα από την πρώτη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News