Ο Χεζόνια «πλήγωσε» τον βαριά... άρρωστο Παναθηναϊκό!

Ο Χεζόνια «πλήγωσε» τον βαριά... άρρωστο Παναθηναϊκό!

Η Ούνιξ Καζάν του Μάριο Χεζόνια (9 π.) «δραπέτευσε» από το ΟΑΚΑ με 74-72 και βύθισε τον Παναθηναϊκό στο 2-7, παρά τη μυθική εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη. 

Σε ένα κακό ποιοτικά πρώτο δεκάλεπτο Παναθηναϊκός και Ούνιξ Καζάν ήρθαν ισόπαλοι 15-15 με τις δύο ομάδες να μην πιάνουν καλή απόδοση. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» αποδοκίμασαν έντονα τον Μάριο Χεζόνια, ο οποίος επέστρεψε ως αντίπαλος στο ΟΑΚΑ.

Ο Μέικον ανέλαβε δράση στο β’ δεκάλεπτο και έδωσε προβάδισμα στο Τριφύλλι 36-35. Ο ρυθμός στο παιχνίδι παρέμεινε χαμηλός με κακές επιθέσεις από τις δύο ομάδες. Σε καλή μέρα βρέθηκε ο Σαντ Ρος με 7 πόντους στο πρώτο μέρος. Για τους φιλοξενούμενους πρώτος σκόρερ ήταν ο Βοροντσέβιτς με 9, ενώ ακολούθησε ο Μέιο με 7.

Με κορυφαίο τον Παπαγιάννη και συνεχιστή του έργου του πρώτου ημιχρόνου τον Μέικον, ο Παναθηναϊκός απάντησε από το 43-48 με ένα 6-0 και απέκτησε εκ νέου το προβάδισμα αναγκάζοντας τον Περάσοβιτς να καλέσει τάιμ άουτ. Η Ούνιξ πήγε στο 51-54, όμως, τρίποντο του Παπαπέτρου στην εκπνοή του χρόνου επανάφερε την ισορροπία στο σκορ.

Με τρίποντο ο Χεζόνια έκανε το 63-65, όμως ήρθε η απάντηση από τον Πέρι στο 35′ από τα 6,75 φθάνοντας τους 10. Ο Μέικον έκανε το 68-66 με δύο εύστοχες βολές, όμως, ο Βορονσέβιτς ισοφάρισε εκ νέου με τον 15ο πόντο του. Πάλι, ο Κροάτης πρώην πράσινος βρήκε τον τρόπο να σκοράρει παίρνοντας ένα αμφισβητούμενο φάουλ από τον Παπαπέτρου για το 72-70 υπέρ των Ρώσων.

Το άστοχο τρίποντο του αρχηγού του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να χαρίσει τη νίκη στους πράσινους που ηττήθηκαν εν τέλει με 74-72 και έπεσαν στο 2-7.

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 36-35, 54-54, 72-74

Δείτε παρακάτω τους πόντους των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο Χεζόνια «πλήγωσε» τον βαριά... άρρωστο Παναθηναϊκό!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News