Ο Χεζόνια έρχεται σήμερα και... ζητάει να ανοίξει το ΟΑΚΑ!

Ο Χεζόνια έρχεται σήμερα και... ζητάει να ανοίξει το ΟΑΚΑ!

Ο Μάριο Χεζόνια επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα και αν δεν υπάρξει καθυστέρηση σε ανταποκρίσεις, τότε η άφιξη της νέας μεταγραφικής «βόμβας» του Παναθηναϊκού υπολογίζεται για σήμερα (25/02) στις 16:45.

Όπως είναι αναμενόμενο στις τάξεις των «πράσινων» φιλάθλων επικρατεί ντελίριο ενθουσιασμού από την απόκτηση του «Super Mario» και δεν αποκλείεται κατά την άφιξη του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» να τύχει θερμής υποδοχής από μερίδα οπαδών του «τριφυλλιού».

O Κροάτης NBAer μάλιστα ανυπομονεί να πάρει μία… γεύση από την «πράσινη» φιλοξενία και ήδη σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζητά το άνοιγμα του ΟΑΚΑ στους αγώνες της ομάδας, προκειμένου να ζήσει τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού.

Το tweet του Μάριο Χεζόνια:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News