Ο χειρότερος όλων των εποχών!

Μπόλονι: Οι δηλώσεις μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ

Από άποψη θεάματος ο Παναθηναϊκός που δημιούργησαν ο Μπόλονι κι ο Κουζνέτσοφ είναι ο χειρότερος όλων των εποχών.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι κολλημένος στην άμυνα και δεν ενδιαφέρεται που δεν έχει παίκτες να την εφαρμόσει.

Το πιο σοκαριστικό είναι πως δεν δείχνει να ανησυχεί καθόλου για το ότι σε κάθε ματς το τριφύλλι επιτρέπει στον αντίπαλο να κυριαρχήσει κι ας παίζει με 10 παίκτες πίσω από τη μπάλα.

Αδιαφορεί που οι Σανκαρέ, Μαουρίσιο δεν μπορούν να κυνηγήσουν και να σταματήσουν στο ξεκίνημά της επίθεση των αντιπάλων με αποτέλεσμα ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος να έχει καταθέσει τα πνευμόνια του στο τερέν.

Με την ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι παιζόταν μονίμως στο πράσινο μισό, οι παίκτες του Χιμένεθ χωρίς να έχουν κυριαρχήσει μπορούσαν να γίνουν εύκολα επιθετικοί μόνο και μόνο γιατί όποιος έπαιρνε την μπάλα έφτανε χωρίς πίεση έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού και εκεί δεν έβρισκαν τίποτα μεγαθήρια αλλά τους Σάντσες, Βέλεθ, Χουάνκαρ, αμυντικούς δηλαδή χωρίς αυτοπεποίθηση έτοιμους να κάνουν το λάθος.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News