Ο Χατζηγιοβάνης θα δει την πορεία του Παναθηναϊκού και αναλόγως θα αποφασίσει!

«Ντου» Τούρκων στον Χατζηγιοβάνη: «Βασιλιά, σε περιμένουμε στην σπουδαία Αλτάι!» (pic)

Δεν είναι απλή υπόθεση για τον Παναθηναϊκό η ανανέωση του Τάσου Χατζηγιοβάνη.

Ο Μυτιληνιός ακραίος επιθετικός είχε δηλώσει πως μπορεί να παραμείνει στον Παναθηναϊκό για μια ζωή. Βέβαια, αυτές οι δηλώσεις μπορεί και να απέχουν παρασάγγας από την πραγματικότητα.

Όπως αναφέρεται στο Onsports.gr, ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, πιθανότατα, να δει την πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα τη φετινή σεζόν και μετέπειτα, να αποφασίσει για το μέλλον του. Εξάλλου, είναι σε μια ηλικία που ψάχνει το κάτι παραπάνω και θέλει όσο τίποτε άλλο την Ευρώπη. Αυτό φάνηκε στο φιλικό με τη Μίλαν.

Από κει και πέρα, ο «Χάτζη» δεσμεύεται στο Τριφύλλι για ακόμη έναν χρόνο, οπότε, οι «πράσινοι» καίγονται, είτε να τον πουλήσουν με ένα ικανοποιητικό ποσό στο 1,5 εκατ. ευρώ, είτε να τον «δέσουν» με πολυετή συμβόλαιο.

Η Αλτάι δεν φάνηκε να εμπνέει εμπιστοσύνη στις διαπραγματεύσεις της για τον Έλληνα εξτρέμ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είχε πρόβλημα να παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής, βέβαια, πλέον, ο χρόνος έχει περάσει και ο Παναθηναϊκός δεν έχει μπακ απ, ενώ λιγοστεύουν επικίνδυνα οι μέρες, πριν την έναρξη της σεζόν και επίσημα.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News