Ο χάρτης της διαδρομής στη «Λεωφόρο δρομέων»

Ο χάρτης της διαδρομής στη «Λεωφόρο δρομέων»

Οι «πράσινοι» ανάρτησαν στο instagram ένα γράφημα με την πορεία την οποία θα πρέπει να ακολουθήσουν όσοι συμμετάσχουν στον αγώνα δρόμου της 5ης Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά οι οδηγίες: «Όλοι οι δρομείς (5 και 10 χλμ) εκκινούν μπροστά από το γήπεδο του Παναθηναϊκού! Θα κατέβουν το ρεύμα της ανόδου της Λ. Αλεξάνδρας και στο τέρμα της (Λ. Αλεξάνδρας) στρίβουν δεξιά στην Πατησίων (ρεύμα ανόδου προς Πατήσια). Στο φανάρι της Κοδριγκτώνος, θα γίνει αναστροφή των δρομέων (στο ίδιο ρεύμα) και θα ανέβουν την Λ. Αλεξάνδρας από το ρεύμα της ανόδου για να τερματίσουν πάλι μπροστά στο γήπεδο. Οι δρομείς των 10 χιλιομέτρων επαναλαμβάνουν τη διαδρομή άλλη μία φορά!

Οι νεαροί/ες δρομείς του ενός (1) χιλιομέτρου, θα εκκινήσουν μπροστά από το γήπεδο του ΠΑΟ και θα τρέξουν την άνοδο της Αλεξάνδρας αντίθετα, κάνοντας αναστροφή στα 500 μέτρα για να τερματίσουν και αυτοί με τη σειρά τους».

Η διαδρομή του πρώτου αγώνα δρόμου Λεωφόρος Δρομέων! Όλοι οι δρομείς (5 και 10 χλμ) εκκινούν μπροστά από το γήπεδο του Παναθηναϊκού! Θα κατέβουν το ρεύμα της ανόδου της Λ. Αλεξάνδρας και στο τέρμα της (Λ. Αλεξάνδρας) στρίβουν δεξιά στην Πατησίων (ρεύμα ανόδου προς Πατήσια). Στο φανάρι της Κοδριγκτώνος, θα γίνει αναστροφή των δρομέων (στο ίδιο ρεύμα) και θα ανέβουν την Λ. Αλεξάνδρας από το ρεύμα της ανόδου για να τερματίσουν πάλι μπροστά στο γήπεδο. Οι δρομείς των 10 χιλιομέτρων επαναλαμβάνουν τη διαδρομή άλλη μία φορά! Οι νεαροί/ες δρομείς του ενός (1) χιλιομέτρου, θα εκκινήσουν μπροστά από το γήπεδο του ΠΑΟ και θα τρέξουν την άνοδο της Αλεξάνδρας αντίθετα, κάνοντας αναστροφή στα 500 μέτρα για να τερματίσουν και αυτοί με τη σειρά τους. #leoforosdromeon #panathinaikos #athensrun #running

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Panathinaikos Athletic Club (@panathinaikos_1908) στις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News