Ο χαρακτήρας ίσως να μετρά περισσότερο

Ο χαρακτήρας ίσως να μετρά περισσότερο

Χωρίς αγωνιστική δράση για τόσες ημέρες ήταν λογικό να ακουστούν μεταγραφικά σενάρια, το πρώτο αφορούσε τον Μάρκους Μπεργκ, το δεύτερο τον Βασίλη Ζαγαρίτη που άρπαξε τα λεφτά της Πάρμα αλλά στην Ιταλία έχει ξεχάσει ότι είναι ποδοσφαιριστής.

Το αν κάνει καριέρα ένας αθλητής εξαρτάται από τα προσόντα και το χαρακτήρα του – ίσως μάλιστα ο χαρακτήρας να είναι σημαντικότερος.

Αν δεν έχεις επαρκή στοιχεία, ειδικά στην ξενιτιά που δεν υπάρχει η στήριξη των δικών σου ή το οικείο περιβάλλον που νιώθεις ασφάλεια, κάθε στραβή μπορεί να σε κάνει ένα με το πάτωμα, ειδικά αν είσαι πιτσιρικάς.

Όταν ρωτάγαμε πριν ένα χρόνο τι χαρακτήρας είναι ο μικρός μας έλεγαν «καλό παιδί», τίποτα άλλο. Η απάντηση έπειθε πως ο νεαρός ήταν άγνωστος, δεν υπάρχει παιδί τόσο μονοδιάστατο.

Περιμέναμε τον Βασιλάκη να μεγαλώσει κι άλλο στο τριφύλλι για να μας δείξει ολοκληρωμένο το ποιόν του. Σαν παίκτης δεν ήταν καθόλου κακός μα μόνο αυτό δεν φτάνει σε ομάδες με πίεση και τα media στραμμένα πάνω τους. Σε τέτοια κλαμπ τα περισσότερα είναι θέματα χαρακτήρα και αντοχής.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News