Ο Μπουρούσης είναι εδώ για να γίνει ηγέτης!

Μεταγραφές έγιναν πολλές από τον Παναθηναϊκό Superfoods αυτό το καλοκαίρι, ώστε η ομάδα να αλλάξει πρόσωπο και να ισχυροποιηθεί ενόψει της απαιτητικής σεζόν στην Euroleague.

Όμως, δίχως αμφιβολία αυτή που προκάλεσε τον μεγαλύτερο ντόρο ήταν αυτή του Γιάννη Μπουρούση.

[ads2]

Ο κορυφαίος σέντερ της περσινής Euroleague, μετά την επική σεζόν με την Λαμποράλ, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να γίνει ηγετική φυσιογνωμία στους «πράσινους», που θέλουν να επανέλθουν στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η περίπτωση Μπουρούση είναι ξεχωριστή, αφού σίγουρα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον το πως θα τον αντιμετωπίσει ο κόσμος, εξαιτίας του παρελθόντος του με τον Ολυμπιακό.

Πάντως, ο ίδιος είναι απόλυτα ήρεμος και συνειδητοποιημένος ενόψει της νέας χρονιάς, που θα τον βρει με το τριφύλλι στο στήθος.

Η περσινή εμπειρία στην Λαμποράλ ήταν ευεργετική για τον 33χρονο διεθνή σέντερ σε όλα τα επίπεδα, όπως και όλη αυτή η πενταετία που πέρασε στο εξωτερικό, σε Αρμάνι, Ρεάλ και Λαμποράλ. Οπως έχει πει και ο ίδιος, το γεγονός πως ήταν εκτός Ελλάδας, αλλά και η οικογένεια που δημιούργησε, τον έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Εξάλλου, όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν ανέβει με την ομάδα στο Καρπενήσι «έχω την ηρεμία μου, την οικογένειά μου».

Πλέον ο Μπουρούσης είναι ήρεμος και έχοντας αυτοπεποίθηση, δεν χρειάζεται να αποδείξει πως ανήκει στο κορυφαίο επίπεδο… Το έχει δείξει, ειδικά πέρυσι όπου ηγήθηκε των Βάσκων και έφτασε μαζί τους στο Final Four του Βερολίνου και βρέθηκε μια ανάσα από τον τελικό της Euroleague.

Οποιος περάσει έστω λίγες ώρες στο Καρπενήσι, παρακολουθώντας την προετοιμασία του Παναθηναϊκού Superfoods, από τα πρώτα που παρατηρεί είναι η ηρεμία που αποπνέει ο Μπουρούσης σε κάθε του βήμα, χωρίς να κουβαλά κάποιο άγχος για τη σεζόν που έρχεται και τις δεδομένα μεγάλες απαιτήσεις που υπάρχουν.

Συμπεριφέρεται σαν να είναι… χρόνια στην ομάδα, χωρίς βεντετισμούς και είναι έτοιμος να ηγηθεί εκεί όπου θα χρειαστεί περισσότερο: Στο παρκέ. Γι’ αυτό εξάλλου αποκτήθηκε, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τα… δίνει όλα και να ολοκληρώνει την πιο ηχηρή μεταγραφή της νέας Euroleague.

πηγή: sdna.gr

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News