Ο Μπεργκ μίλησε για το νέο συμβόλαιο

Ο Μπεργκ μίλησε για το νέο συμβόλαιο

Ο Μάρκους Μπεργκ με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στάθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σουηδός επιθετικός:

[ads2]

Για τη νίκη με ΠΑΣ μετά την ήττα από Άγιαξ: «Πιστεύω ότι ήταν ένα καλό παιχνίδι σήμερα, σίγουρα η κόκκινη κάρτα που πήραν ήταν καλή για εμάς. Το παιχνίδι με τον Άγιαξ έφερε απογοήτευση γιατί δεν παίξαμε όπως μπορούμε να παίξουμε και όλη η ομάδα ήταν απογοητευμένη. Σήμερα χρειαζόμασταν τη νίκη, παίξαμε αρκετά καλά, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και ήταν ένας καλός αγώνας για να συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε καλά».
Για το αν το δυο στα δυο δείχνει πως ο ΠΑΟ μπορεί πρωτάθλημα: «Δεν ξέρω, πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι είναι μόλις το δεύτερο παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Σίγουρα έχουμε ξεκινήσει καλά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα με σκληρή άμυνα, όπως παίξαμε σήμερα πρέπει να παίζουμε απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο επιθετικοί και να ρισκάρουμε στην έδρα μας. Για να τα καταφέρουμε χρειάζεται να έχουμε θέληση, φαντασία και να ρισκάρουμε. Σήμερα κάναμε πολλές ευκαιρίες και πιστεύω πως έτσι καλά θα συνεχίσουμε».
Για τα 51 γκολ στο πρωτάθλημα: «Δεν το ήξερα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Ελπίζω να έρθουν ακόμα περισσότερα. Στο προηγούμενο ματς με τον Λεβαδειακό, ήμουν στις φάσεις αλλά δεν σκόραρα, ένα που πέτυχα δυστυχώς το ακύρωσε ο διαιτητής. Ο σκοπός δεν είναι μόνο να σκοράρω, αλλά να δημιουργώ κι ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου. Σίγουρα όταν η μπάλα πάει στα δίχτυα είναι ένα εξαιρετικό συναίσθημα κι ελπίζω να έλθουν κι άλλα στο μέλλον».
Για τη μαγική ασίστ σε Λουντ κι αν σκέφτεται να πάρει το 10 του Ζέκα: «Όχι όχι, είμαι το νο9, αυτός είναι ο αριθμός μου και δεν αλλάζει. Θα μπορούσα να παίξω και με το 10, αλλά το 9 είναι το νούμερό μου και αισθάνομαι μεγάλη εμπιστοσύνη φορώντας το».
Για το συμβόλαιό του: «Θα συναντηθούμε αυτή την εβδομάδα, θα έρθει ο μάνατζέρ μου, θα δούμε τις λεπτομέρειες και νομίζω πως είμαστε έτοιμοι να τελειώσουμε αυτή την εβδομάδα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News