Ο Μπατίστα... νίκησε τον Μπράμο!

Ο Μπατίστα... νίκησε τον Μπράμο!

Χωρίς να συναντήσει προβλήματα, η Αρμάνι Μιλάνο του Μπατίστα επικράτησε της Βενέτσια με 78-65 και ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά των ημιτελικών του Ιταλικού πρωταθλήματος. Κορυφαίος ο Μπράμος.

Η Αρμάνι Μιλάνο ύστερα από την εντός έδρας ήττα στο πρώτο ματς, δεν είχε διάθεση για αστεία κι έτσι επικράτησε εύκολα της Βενέτσια με 78-65 ισοφαρίζοντας την ημιτελική σειρά των playoffs.

[ads2]

Οι γηπεδούχοι έδειξαν πως ξεπέρασαν το σοκ του πρώτου αγώνα της σειράς, και, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, έφτασαν στη νίκη και έφεραν στα ίσια την σειρά των ημιτελικών.

Κορυφαίος και πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Σιμόν (17 π), ενώ από τους φιλοξενούμενους διακρίθηκε ο Μάικ Μπράμος, που πέτυχε 13 πόντους σε 21 λεπτά συμμετοχής.

untitled_258

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News