Ο Άρης άρπαξε από τον Παναθηναϊκό υποψήφιο εξτρέμ!

Ο Άρης άρπαξε από τον Παναθηναϊκό υποψήφιο εξτρέμ!

Ο Ιζέτ Χαϊροβιτς είχε προταθεί στις ελληνικές ομάδες και η πρώτη που ανταποκρίθηκε, ήταν ο Άρης.

Υποψήφιος στόχος, που εξετάστηκε από τον Παναθηναϊκό, αποκτήθηκε από τον Άρη και επίσημα, σύμφωνα με ανακοίνωση των Θεσσαλονικιών.

Οι πράσινοι θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις εξτρέμ και βάσει του ρεπορτάζ, πιο ακριβές με τον Γιοβάνοβιτς να θέλει να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για τα άκρα της επίθεσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «κίτρινης» ΠΑΕ: 

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Βόσνιου ακραίου επιθετικού Izet Hajrovic.

Εκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Ζυρίχης το 2008. Το 2010 μετακόμισε στη Grasshoppers και στη συνέχεια στη Galatasaray το 2014. Ακολούθησε η μεταγραφή στη Werder Bremen και μετά πήγε δανεικός στην ισπανική Eibar.

Το 2018 πήγε με ελεύθερη μεταγραφή στη Dinamo Zagreb. Φέτος είχε στην Κροατία 13 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ. Συνολικά στη Dinamo είχε 86 συμμετοχές με 14 γκολ και 13 ασίστ.

Με την Εθνική Βοσνίας Ερζεγοβίνης έχει 27 συμμετοχές και 6 γκολ. Έχει επίσης μία συμμετοχή με την εθνική Ελβετίας και 7 συμμετοχές με Ελπίδων και Νέων της Ελβετίας.

O Hajrovic ήρθε χθες το πρωί στη Θεσσαλονίκη, πέρασε από ιατρικές – εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του τριετούς διάρκειας.  

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News