Ο Αργεντινός στα κέφια του είναι καθοριστικός

Σε... τίμια απόδοση ο «άσος» του Παναθηναϊκού επί του Βόλου

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν έχει μεγάλες συμπάθειες στις τάξεις των οπαδών, αλλά είναι ο πιο πολλά υποσχόμενος επιθετικός χαφ του ρόστερ.

Ο Αργεντινός ήταν η πιο βαρβάτη μεταγραφή του περασμένου καλοκαιριού.

Η εικόνα που είχαμε από αυτόν χρόνια πριν δημιούργησε προσδοκίες και μία ελπίδα πως η παρουσία του θα δώσει επιθετική ώθηση.

Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν ποδοσφαιριστή ικανό να κρατά τη μπάλα ψηλά, να την υποδέχεται με πλάτη και να δημιουργεί για την επιθετική τριάδα. Ήταν στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα του Γιώργου Δώνη, έπρεπε να τα βρει το κλαμπ από κάποια μεταγραφή και ο Λούκας φαινόταν πως θα τα προσφέρει.

Τελικά έμπλεξε με τραυματισμούς, με τον Μπόλονι, με τα…ψυχοσωματικά του, έκανε μια σειρά κάκιστων παιχνιδιών πέρσι και λόγω του πλουσιοπάροχου συμβολαίου του πολλοί τον έβαλαν στο μάτι.

Το ξεκίνημα του ήταν και φέτος απογοητευτικό, αλλά στα τελευταία παιχνίδια δείχνει να συνέρχεται, τις προάλλες ο Αργύρης Γιαννίκης ανάσανε με ανακούφιση βλέποντας τον συνάδελφό του να περνά το Νοτιοαμερικάνο εκτός γηπέδου στα τελευταία λεπτά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News