Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο πήρε ο Παναθηναϊκός τον Χεζόνια - Ο ρόλος του Καντέρ!

Ο απίστευτος τρόπος με τον οποίο πήρε ο Παναθηναϊκός τον Χεζόνια - Ο ρόλος του Καντέρ!

Ο Παναθηναϊκός εντυαε στα πράσινα τον Μάριο Χεζόνια και όλος ο κόσμος προσπαθεί να μάθει λεπτομέρειες για τη συμφωνία.

Η αλήθεια, λοιπόν, είναι πως ο τρόπος, όπως τον περιέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός, με τον οποίο οι «πράσινοι» έχουν κάνει το «κόλπο γκρόσο» με τον Κροάτη είναι, πραγματικά, απίστευτος!

Ο ρεπόρτερ Παναθηναϊκού του σταθμού σημείωσε αρχικά: «Είναι μία βόμβα που δεν πίστευα ότι μπορεί να ολοκληρωθεί, γιατί υπήρχαν πολλά εμπόδια. Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός φέρνει έναν τεράστιο παίκτη. Αν το λέγαμε στο ξεκίνημα αυτής της χρονιάς θα μας περνούσαν… ζουρλομανδύα! Γελούσαμε στην εκπομπή όταν ερχόντουσαν σχετικά μηνύματα. Ξαναλέω, σε μια τέτοια χρονιά, όπου ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση, χωρίς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στο τιμόνι. Αυτό δεν παύει να σημαίνει, ωστόσο, πως παραμένει ένα πολύ μεγάλο brand. Περνάει η μπογιά του στην Ευρώπη».

Στη συνέχεια, άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι αυτής της υπόθεσης, αποκαλύπτοντας ότι σημαντικό ρόλο στο να ντυθεί, τελικά, ο παίκτης στα πράσινα έχει παίξει ο Ενές Καντέρ, ο Τούρκος σέντερ των Πόρτλαντ Μπλέιζερς -ο αδερφός του οποίου, για την ιστορία, παίζει στον Κολοσσό Ρόδου!

Τόνισε, λοιπόν, ο Δημήτρης Κοντός: «Ο Χεζόνια δεν έχει κρύψει ποτέ ότι γουστάρει τον Παναθηναϊκό. Όλη αυτή η ιστορία ξεκίνησε πριν από 1,5 μήνα και μετά από επαφή με τον Καντέρ! Ο Τούρκος σέντερ είχε δώσει μια συνέντευξη και είχε πει ότι αν ερχόταν στην Ευρώπη θα το έκανε μόνο για μία φανέλα, εκείνη του Παναθηναϊκού. Όταν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έμαθαν αυτήν τη δήλωση θέλησαν να κάνουν μια επαφή μαζί του, όχι για να τον φέρουν στην ομάδα, αλλά για να ανοίξουν έναν δίαυλο επικοινωνίας. Έγινε, λοιπόν, μία ωραία συζήτηση με τον Νίκο Παππά, τον Αλβέρη, δεν ξέρω αν ήταν και ο Τριαντόπουλος… Η κουβέντα είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Καντέρ είναι κολλητός με τον Χεζόνια! Και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού σπείρανε και το… ρίξανε! Ο Καντέρ, λοιπόν, έχει επικοινωνήσει με τον Χεζόνια και κάπως έτσι έγινε μια πρώτη συζήτηση με τον μάνατζερ του Κροάτη και τον Παναθηναϊκό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News