Ο απίστευτος όρος που θέλει η Σασουόλο για τον Αντέι!

Ο απίστευτος όρος που θέλει η Σασουόλο για τον Αντέι!

Δείτε τον όρο που θέλει να βάλει η Σασουόλο στον δανεισμό του Αντέι στον Παναθηναϊκό και προς το παρόν καθυστερεί την συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Από το περιβάλλον του Παναθηναϊκού επιβεβαιώνεται απόλυτα, ότι ο Αντέι που αποτελεί προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι είναι ο πρώτος στόχος του «τριφυλλιού» για να καλύψει την θέση στο κέντρο της άμυνας, μετά τον τραυματισμό του Σέρχιο Σάντσεθ. Είναι ο παίκτης πάνω στον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρώσει την προσοχή του κι αυτός που ο προπονητής του θα ήθελε να δει με την πράσινη φανέλα.

[ads2]

Από την Ιταλία επιβεβαιώνεται απόλυτα η πρόταση για 18μηνο δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς από τον Παναθηναϊκό, όμως πηγές κοντά στην διοίκηση του ιταλικού συλλόγου αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή ενεργό ενδιαφέρον για τον Αντέι έχουν δείξει η Μπολόνια, η Βερόνα και (κυρίως) η Νοβάρα.

Η Σασουόλο δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να παραχωρήσει δανεικό τον Αντέι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο πιέζει πολύ για να βάλει στην συμφωνία έναν όρο που δεν έχει εμφανιστεί ξανά στο ελληνικό προσκήνιο και τον χρησιμοποιούν πάρα πολύ η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα κάθε φορά που δανείζουν παίκτη.

Είναι η λεγόμενη buy-back option, που σε απλά ελληνικά μεταφράζεται ως ρήτρα επαναγοράς του παίκτη ανά πάσα στιγμή. Τι σημαίνει αυτό; Πως η Σασουόλο δείχνει έμπρακτα ότι υπολογίζει πάρα πολύ την αξία του Αντέι και τρέμει στο ενδεχόμενο αυτός να πιάσει στον Παναθηναϊκό και να εκτοξεύσει την αξία του δίχως ο ιταλικός σύλλογος να καρπωθεί κάτι από αυτόν.

Με άλλα λόγια, η Σασουόλο δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ για χρήματα (ένα πιθανό ποσοστό μεταπώλησης δηλαδή), αλλά νοιάζεται για τον ίδιο τον παίκτη, τον οποίο επιθυμεί να μπορεί να αγοράσει πάλι πίσω από τον Παναθηναϊκό για ένα ορισμένο ποσό (γύρω στο εκατομμύριο ευρώ) σε περίπτωση που η Σασουόλο πειστεί ότι μπορεί να την βοηθήσει ξανά.

Προς το παρόν, αυτός ο όρος είναι αυτός που κολλάει την συμφωνία, αφού ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει να συναινεί και κλωτσάει σε αυτή την ιταλική απαίτηση. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν στην Ιταλία, ο πρόεδρος της Σασουόλο, Κάρλο Ρόσι είναι πολύ σκληρός διαπραγματευτής, συχνά ξεροκέφαλος και πάντα θέλει να περνάει το δικό του. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πως η Σασουόλο αυτή την στιγμή δεν βιάζεται να κλείσει το θέμα και θα πάρει λίγο ακόμα χρόνο μέχρι να βρει την συμφωνία που θα τον βολεύει απόλυτα, με ότι συνεπάγεται αυτό στις κινήσεις του Παναθηναϊκού που θα ήθελε να έχει τον Αντέι στο Κορωπί… χθες, ούτως ώστε αυτός να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην νέα πραγματικότητα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News