Ο ανύπαρκτος... “ανέστησε“ τον πεθαμένο

Ο ανύπαρκτος... “ανέστησε“ τον πεθαμένο

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, εκτός από την 3αρα του Παναθηναϊκού υπήρξε 3αρα και σε ένα άλλο παιχνίδι. Ο ”πεθαμένος” Ολυμπιακός, διέσυρε με 3-0 την ανύπαρκτη ΑΕΚ.

Μεγάλος λόγος γίνεται από χθες για το πόσο εύκολα ο Ολυμπιακός κέρδισε με το ευρύ 3-0 την ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός αρχίζει να ανακάμπτει; Ή μήπως όχι; Το να κερδίσεις με 3-0 αυτήν την ΑΕΚ, με ανύπαρκτο προπονητή και ακόμα πιο ανύπαρκτο κέντρο δε σημαίνει ότι η ομάδα αρχίζει να ανακάμπτει.

[ads2]

Ο Ολυμπιακός παραμένει μια πολύ μέτρια ομάδα, με παίχτες αρκετά κατωτέρου επιπέδου από τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή του. Απλώς χθες, η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο τα ”πειράματα” του Κετσπάγια και τα δώρα του Λαμπρόπουλου.

Είναι ζήτημα αν η ΑΕΚ στο χώρο της μεσαίας γραμμής άλλαξε πάνω από 5 φορές, 3 πάσες. Ίσως αυτό να οφείλεται στο γεγονός ότι αντί για τον Σιμόες, ο προπονητής των κιτρινόμαυρων επέλεξε ένα παιδί το οποίο δεν έχει το σθένος και την ικανότητα να αγωνιστεί σε μια ομάδα που υποτίθεται ότι πρωταγωνιστεί.

Σε ότι αφορά τον Δικεφάλο, χθες φάνηκε η γύμνια της ομάδας και το βάθος που δεν έχει στον πάγκο της. Ο μόνος δραστήριος παίχτης της ήταν ο Μπακασέτας, ο οποίος δε πρέπει να ακούμπησε μπάλα πάνω από 5 φορές σε 90 λεπτά.

Από την άλλη, στις ελάχιστες επιθετικές προσπάθειες της ΑΕΚ φάνηκαν τα πολλά αμυντικά προβλήματα που έχει ο Ολυμπιακός. Σε ότι αφορά το αποτέλεσμα, σίγουρα τον Παναθηναϊκό τον βόλευε περισσότερο το Χ. Από βαθμολογικής άποψης πάντα. Όμως το γεγονός ότι η ΑΕΚ ηττήθηκε αφήνει μόνο πρώτο το Τριφύλλι.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News