Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού αν τελείωνε σήμερα η κανονική περίοδος

Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού αν τελείωνε σήμερα η κανονική περίοδος

Καλή ή κακή διασταύρωση; Εάν τελείωνε σήμερα η regular season της Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός θα έπαιζε με την…

ΤΣΣΚΑ Μόσχας! Η ρώσικη αρκούδα είναι μία από τις ελάχιστες ομάδες που ο Παναθηναϊκός νίκησε εντός και εκτός έδρας!

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη διαθέτει πιθανότατα το πληρέστερο ρόστερ στην Ευρώπη, όμως, οι έξι φορές πρωταθλητές Ευρώπης βρήκαν τον τρόπο να πάρουν δύο φορές το ροζ φύλλο αγώνα μέσα στη σεζόν.

Στην παρούσα φάση, δύο στροφές πριν τη λήξη των παιχνιδιών για τη regular season, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βρίσκεται στη δεύτερη θέση, ενώ ο Παναθηναϊκός στην έβδομη.

Βέβαια, οι πράσινοι έχουν αρκετές πιθανότητες να ανέβουν τουλάχιστον ακόμη μια θέση, εάν κάνουν το 2/2 στο ΟΑΚΑ με Ρεάλ Μαδρίτης και Μπούντουτσνοστ.

Σε αυτήν την περίπτωση το πιο πιθανό είναι το Τριφύλλι να διασταυρωθεί και πάλι με τη «Βασίλισσα» και περσινή νικήτρια του θεσμού. Εάν ο Παναθηναϊκός κάνει το 1/2, τότε, είναι πιθανό να έχουμε μάχη με τους Ρώσους.

Το δυσκολότερο σενάριο είναι ο Παναθηναϊκός να παίξει με την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Φενέρ. Ούτως ή άλλως, μοιάζει με αντίπαλο που θέλει να αποφύγουν οι πράσινοι η τούρκικη ομάδα, η οποία πέρασε νικήτρια και από το ΟΑΚΑ φέτος.

Βέβαια, υπάρχει και ένα ποσοστό κάτω από 5% ο Παναθηναϊκός να παίξει με την τέταρτη Εφές, εάν η Μπαρτσελόνα αυτοκτονήσει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και σημειώσει ισάριθμες ήττες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News