Ο αντι-Μπόλονι από τη γαλλική αγορά και η έκπληξη αν φύγει ο Ντρεοσί

Αλαφούζος σε Ντρεοσί: Μικρό το ράβε-ξήλωνε - Το κόστος της «μαύρης λίστας»

Τρία σενάρια υπάρχουν σχετικά με το θέμα προπονητή στον Παναθηναϊκό και όλα θα εξαρτηθούν, αρχικά, από την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου πάνω σε αυτό το θέμα και σε δεύτερο χρόνο, από την στάση που θα διατηρήσει ο Πιέρ Ντρεοσί.

Σύμφωνα με ανάλυση της εφημερίδας «Livesport»:

Το πρώτο σενάριο είναι να παραμείνει ο Μπόλονι στον πάγκο του Παναθηναϊκού, άρα, και ο Ντρεοσί. Πριν μιλήσει ο Ρουμάνος τεχνικός με τον Γιάννη Αλαφούζο, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα, πως αυτό το σενάριο μπορεί να αποκλειστεί.

Η δεύτερη περίπτωση είναι να μείνει ο Ντρεοσί και να φύγει ο Μπόλονι. Αν γίνει έτσι, τότε, ο Γάλλος γενικός διευθυντής θα ψάξει στην αγορά για κάποιον συμπατριώτη προκειμένου να καλυφθεί η θέση του προπονητή. Εκείνος γνωρίζει, πιο καλά, την γαλλική αγορά, όποτε, θα προτείνει στη διοίκηση, είτε κάποιον κόουτς που θα έχει συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν, είτε κάποιον άλλον, για τον οποίο θα έχει συγκεντρώσει τις πληροφορίες του.

Για το τέλος, υπάρχει πιθανότητα να φύγει και ο Μπόλονι, αλλά και ο Ντρεοσί (από ηθική υποχρέωση προς τον άνθρωπο, που εισηγήθηκε για την πρόσληψή του). Σε αυτήν την περίπτωση, ο Γιάννης Αλαφούζος θα στραφεί στην ελληνική αγορά, τόσο για προπονητή, όσο και για γενικό διευθυντή. Η διοίκηση θα στραφεί σε κάποια σίγουρη επιλογή, όπως οι Μιλόγεβιτς, Σα Πίντο, Αναστασίου και… Λουτσέσκου!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News