Ο Άνταμς κι ο… Μπουρούσης

Ο Άνταμς κι ο… Μπουρούσης

Ο Ντάριους Άνταμς έκανε μια εξαιρετική χρονιά με την Λαμποράλ. Και είχε στα χέρια του προτάσεις από τις μισές και πλέον ομάδες της Ευρωλίγκα. Με καλά λεφτά. Όχι τόσο καλά όσο των Κινέζων. Η απόφαση του ήταν να πάει στους Κινέζους.

Πέρυσι τέτοια εποχή ο Γιάννης Μπουρούσης έφευγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης έπειτα από μία εξίσου καλή σεζόν με τον Άνταμς. Και είχε στα χέρια του μια τεράστια πρόταση από την Κίνα. Αποφάσισε να πάει στη Λαμποράλ με το 1/3 των χρημάτων που του έδιναν οι Κινέζοι, μπορεί και λιγότερα.

[ads2]

Η διαφορά του Γιάννη με τον Αμερικανό, πρώην συμπαίκτη του, είναι η στάση ζωής που έχει ο ένας και ο άλλος. Ο Μπουρούσης αποφασίζει με βάση το μπάσκετ. Ο Άνταμς με την τσέπη. Ο Καρδιτσιώτης πήγε στη Λαμποράλ, όπως πήγε και φέτος στον Παναθηναϊκό, βασίζοντας τις αποφάσεις του με την απάντηση στο ερώτημα «που θα παίξω καλύτερο μπάσκετ;». Ο Άνταμς αρκέστηκε στο να απαντήσει «που θα πάρω περισσότερα φράγκα;».

Και τα δύο θεμιτά στο επαγγελματικό μπάσκετ. Αν αφήσεις έξω το «επαγγελματικό» και μείνεις απλά στο… μπάσκετ οφείλεις να υποκλιθείς στον Μπουρούση.

www.basketnet.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News