Ο Ανουάρ αναλύει τη μεταγραφή του Παναθηναϊκού!

Συμπλήρωσε κάρτες ο Ανουάρ - Χάνει ΟΦΗ

Την τελευταία τριετία -με εξαίρεση το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν όπου ήρθε στην Ελλάδα ως δανεικός στον Παναθηναϊκό- ο Ανουάρ Τουχαμί, συνυπήρξε με τον Αντονίτο στη Βαγιαδολίδ και συμμετείχαν σε όλη την προσπάθειά της να ανέβει από τη Β’ Ισπανίας και να σταθεροποιηθεί στη LaLiga.

Ουδείς… καταλληλότερος λοιπόν να μιλήσει για τον 32χρονο Ισπανό μπακ, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή των «πράσινων», συμπληρώνοντας το δίδυμο με τον Φακούντο Σάντσες στο δεξιό άκρο της «πράσινης» άμυνας.

Τρία 24ωρα πριν από το πολύ κρίσιμο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την Καϊσάρ στο Καζακστάν για τον β’ προκριματικό γύρο του Europa League, ο Ισπανομαροκινός μέσος (που μετακόμισε προ ημερών ως «δανεικός» στην κυπριακή ομάδα) μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) για τον Αντονίτο, αναλύοντας το αγωνιστικό του στυλ, αλλά κι όλα όσα μπορεί να περιμένει ο Παναθηναϊκός από τον πολύπειρο αμυντικό.

«Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μία πολύ καλή επιλογή. Δεν γνωρίζω το άλλο παιδί που έχει αποκτηθεί από την πρώην ομάδα μου, για τη θέση του δεξιού μπακ (σ.σ. Φακούντο Σάντσες), όμως προσωπικά πιστεύω ότι έχει όλες τις προδιαγραφές για να γίνει ο βασικός ακραίος αμυντικός του Παναθηναϊκού» τόνισε αρχικά ο Ανουάρ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και πρόσθεσε: «Είναι ένας πολύ επιθετικός μπακ, που ανεβαίνει όλη την πλευρά και μπορεί να δημιουργήσει μεγάλα “ρήγματα” στην αντίπαλη άμυνα από το δεξιό άκρο. Είναι πολύ αθλητικός τύπος, που δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις και προσέχει πολύ τη ζωή του. Έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει περάσει απ’ όλες τις κατηγορίες του ισπανικού ποδοσφαίρου και ήταν εξαιρετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε στη LaLiga με τη Βαγιαδολίδ. Μέσα στο γήπεδο, δεν φαίνεται για παίκτης που είναι πλέον στα 32 του, αλλά ένας πολύ δυναμικός μπακ, που έχει τρομερά τρεξίματα στην πλευρά του. Θεωρώ ότι θα δώσει πολλά στην ομάδα και γνωρίζοντας καλά τον Παναθηναϊκό, πιστεύω ότι θα “ταιριάξει” απόλυτα στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News