Ο αναμορφωτής της Ρεν στο μικροσκόπιο του Ντρεοσί!

Ο αναμορφωτής της Ρεν στο μικροσκόπιο του Ντρεοσί!

Αν και ο Λάσλο Μπόλονι αποτελεί την πρώτη επιλογή του Πιέρ Ντρεοσί, υπάρχει εναλλακτικό πλάνο στο μυαλό του Γάλλου διευθυντή με τον Ζιλιέν Στεφάν, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr

Ο Ντροεσί έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Στεφάν (προτάθηκε στην «κρίση» με Μπόλονι) καθώς έχει αναδείξει ταλέντα, έχει δουλέψει χρόνια σε ακαδημίες.

Ο Στεφάν ήταν στην Ρεν από το 2012. Από το 2012 ως το 2015 προπονούσε την Κ19 της ομάδας. Ως το 2018 προπόνησε τη 2η ομάδα των Γάλλων και από το τέλος του 2018 ως και τις αρχές του 2021 προπόνησε την πρώτη ομάδα της Ρεν καταφέρνοντας να παρουσιάσει όμορφο ποδόσφαιρο, χωρίς να έχει κάποιο από τα μεγαλύτερα μπάτζετ της Γαλλίας. Μάλιστα, τη σεζόν που ανέλαβε έφτασε ως τους “16” του Europa League, ενώ τις επόμενες δύο σεζόν κατάφερε να μπει στους ομίλους του Europa League και του Champions League.

Τη δεδομένη στιγμή, υπάρχουν αρκετοί «μνηστήρες» για τον Στεφάν, ενώ αρνητικά θα λειτουργήσει το σενάριο για τον Παναθηναϊκό, αν μείνει εκτός Ευρώπης.

Ακόμη, δεν είναι σίγουρο, αν θέλει να έρθει στην Ελλάδα, ενώ σημαντικό ρόλο σε περίπτωση που ξενιτευόταν, θα έπαιζε το μπάτζετ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News