Ο Αλεξανδρόπουλος θα... «φέρει» τον κατάλληλο χαφ!

«Μπήκε» και ο Αλεξανδρόπουλος

Μεγάλη κουβέντα σηκώνει η επιλογή του έκτου χαφ στον Παναθηναϊκό που θα αποκτηθεί στις εναπομείνασες μεταγραφικές ημέρες με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο να καθορίζει τα χαρακτηριστικά του τελευταίου «κομματιού» του παζλ της μεσαίας γραμμής.

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει τέσσερις παίκτες… πρώτης γραμμής για τον χώρο του κέντρου και έναν ελπιδοφόρο. Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Αγιούμπ και… Αλεξανδρόπουλο.

Ο τελευταίος ήταν ένας εκ των αποκαλύψεων των πλέι οφ και ο Παναθηναϊκός δείχνει διατεθειμένος να επενδύσει πάνω σε αυτόν. Είναι κλασσικός «κόφτης», έχει τρεξίματα, μοιράζει μυαλωμένα την μπάλα δεξιά και αριστερά, υστερεί, όμως, σε εμπειρία.

Αυτό θα έρθει με την πάροδο του χρόνου και γι’αυτό, το «Τριφύλλι» θα κάνει μεταγραφή κοντά στο μισό εκατομμύριο που θα προορίζεται για τη βασική ενδεκάδα.

Ο Ανουάρ μοιάζει περισσότερο στα χαρακτηριστικά του Αλεξανδρόπουλου, ενώ ο Ετσεμπαρία θα είναι το κάτι… διαφορετικό (και από τον Κουρμπέλη). Ο Ισπανός είναι τεχνίτης, έχει… πόδι φαρμακερό, όμως, «καταπίνει» λιγότερα χιλιόμετρα σε σχέση με τους προαναφερόμενους.

Το κατά πόσο θα υπολογίζεται από τον Ντάνι Πογιάτος ο Αλεξανδρόπουλος θα καθορίσει τα χαρακτηριστικά της μεταγραφής του χαφ. Η ζυγαριά «γέρνει» προς… παίκτη του στυλ Ετσεμπαρία, διότι ο Ισπανός τεχνικός αρέσκεται στο ποδόσφαιρο κυριαρχίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News