Ο Αλεξανδρόπουλος, η αμερικανική εταιρία και οι αξιώσεις του Αλαφούζου

Παναθηναϊκός: Δεν... πρέπει να βγαίνει από την ενδεκάδα

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος φέρεται να έχει στρέψει πάνω του το ενδιαφέρον αμερικανικής εταιρείας μάνατζερ, σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, η εμπλοκή της αμερικανικής εταιρίας έχει βάση, καθώς ο νεαρός μέσος, αποτελεί έναν από τους κεντρικούς μέσους που έχουν τη δυνατότητα και να αμύνονται αποτελεσματικά και να προωθούν την μπάλα απ’ τη μια περιοχή στην άλλη και να σκοράρουν.

Παράλληλα, η εφημερίδα σημειώνει ότι τέτοιοι μέσοι σπάνιζαν στη χώρα μας κι όταν εμφανίζονταν οι ξένοι τους έστρωναν χαλί…

Το δημοσίευμα καταλήγει με το εξής: «Μου λένε ότι οι Αμερικανοί στοχεύουν και στην αγορά της Πορτογαλίας για τον μέσο του Παναθηναϊκού. Αν και δεν νομίζω ότι υπάρχουν εκεί τα χρήματα που θα αξιώσει ο Αλαφούζος…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News