«Ο Αλαφούζος μπήκε στο σημάδι από το περιβάλλον Σαββίδη»

«Ο Αλαφούζος μπήκε στο σημάδι από το περιβάλλον Σαββίδη»

«Σύννεφα» φαίνεται ότι υπάρχουν στις σχέσεις Γιάννη Αλαφούζου και Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της Sportday, το οποίο αναφέρει: «ο Αλαφούζος έχει μπει στο σημάδι από το περιβάλλον του Σαββίδη. Από τους Σαλονικιούς που αυτοπροσδιορίζονται ως εκπρόσωποι του Ιβάν».

Παράλληλα, το ίδιο δημοσίευμα σημειώνει ότι «του χρεώνουν πως παίζει μπάλα με το Μαξίμου για πάρτη του. Οτι προσπαθεί πρωί, μεσημέρι, βράδυ να επιβάλει την Αθηνά Μπαλωμένου στο πλευρό του Ζαγοράκη».

«Μόνον εγώ ήμουν δίπλα σας τα δύσκολα χρόνια και στοχοποιήθηκα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Ολυμπιακό. Μόνον εμένα έριξαν και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ», λένε πέριξ της Τούμπας -σύμφωνα με τη Sportyday- ότι έχει μεταφέρει ο Γ. Αλαφούζος στο πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Τέλος το δημοσίευμα καταλήγει με το εξής: «οι διαρροές από την Τούμπα δείχνουν ξεκάθαρα ότι η συμμαχία των τριών δεν υφίσταται πλέον και ουσιαστικά ο καθένας τραβάει τον δικό του δρόμο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News