«Ο Αλαφούζος να πει "ευχαριστώ" και "αντίο" στον Μπόλονι»

Δέδας: Πήρε θέση για τις φήμες περί Παναθηναϊκού

Δείτε πώς σχολιάζει ο Τύπος, την πορεία του Λάζλο Μπόλονι στον Παναθηναϊκό. Η προτροπή στον Γιάννη Αλαφούζο.

Πιο αναλυτικά, η LIVESPORT γράφει:

Είναι ξεκάθαρο, το γράφαμε και όταν νικούσε με «αντιποδόσφαιρο» ο Παναθηναϊκός. Ο Μπόλονι εξάντλησε όλα όσα είχε να δώσει από τη στιγμή που παρέλαβε μια διαλυμένη από τον Πογιάτος ομάδα, εστίασε στο αποτέλεσμα, δούλεψε και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ. Μέχρι εδώ το πιστώθηκε, όμως από εκεί και πέρα η συζήτηση πάρει σε φιλοσοφία που προσβάλλει το κλαμπ. Πλέον το τριφύλλι παίζει, καιρό τώρα, αντιποδόσφαιρο. Σκοράρει και μετά το γυρίζει σε «πούλμαν». Ό,τι πιο αναχρονιστικό στο σπορ ως προπονητική νοοτροπία, η οποία πλέον έχει περάσει και στο «αίμα» των παικτών. Γιατί αυτοί μπορεί να γκρίνιαζαν πάλι προχθές για την «αμυντική τακτική», αλλά στην Τρίπολη αυτοί ήταν που μετά το 0-2 γύρισαν σε «ταμπούρι», λες και έπρεπε να διαφυλάξουν τα ιερά και τα όσια της πατρίδας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει μία επιλογή. Να ευχαριστήσει στο τέλος των πλέι οφ τον Ρουμάνο κόουτς και να πάει παρακάτω. Όχι όμως πάλι προσλαμβάνοντας κάποιον μαθητευόμενο μάγο σαν τον Πογιάτος ούτε κάποιον του οποίου η ποδοσφαιρική φιλοσοφία είναι «λαμπάδα στο κατενάτσιο».

Η εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αναφέρει:

Ο Παναθηναϊκός, που μόνο με θαύμα πλέον θα βγει Ευρώπη, για να ελπίζει πρέπει να κερδίσει τα επόμενα δύο ματς που έχει στη Θεσσαλονίκη. Να μαζέψει δηλαδή έξι βαθμούς και, στη χειρότερη, τέσσερις. Δυστυχώς για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, η εικόνα σε όλα τα δεύτερα ημίχρονα τον τελευταίο καιρό δεν του επιτρέπει να έχει αισιοδοξία και γι’ αυτό τη μεγαλύτερη ευθύνη έχει ο Μπόλονι.

Όταν σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός λόγω της ποδοσφαιρικής… φιλοσοφίας του Ρουμάνου τεχνικού γυρίζει στο μισό γήπεδο, δεν μπορέι να αλλάξει πάσα, παίζει μόνο με τον χρόνο και κλείνεται λες και είναι η Περούτζια του 1980, με μαζική άμυνα για να διατηρήσει το 1-0, ε, τότε πού να πάει έτσι; Μόνο που αυτό δεν είναι Παναθηναϊκός! Μπορεί να το κάνει ο Λεβαδειακός, αλλά σε καμία περίπτωση η ομάδα που έκλεινε στα καρέ της την Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου. Ο Μπόλονι έχει μείνει πίσω ποδοσφαιρικά. Πρόσφερε, έφτιαξε ξανά ομάδα τους “πράσινους” μετά τη λαίλαπα Πογιάτος, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News