Ο αγαπημένος μάγειρας του Ομπράντοβιτς συγκίνησε στο MasterChef! (vid)

Ο αγαπημένος μάγειρας του Ομπράντοβιτς συγκίνησε στο MasterChef! (vid)

To Master Chef επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μας την έκτη σεζόν του.

Ένας από τους παίκτες που συμμετείχε στις audition του αποψινού επεισοδίου, είναι και ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

Ο διαγωνιζόμενος με την μεγάλη εμπειρία στις κουζίνες εμφανίστηκε μπροστά από τους κριτές, μιλώντας παράλληλα για την δική του ιστορία.

Μέσα σε όλα, ο παίκτης αποκάλυψε πως έχει κάνει δεκαεπτά αρραβώνες, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πρόταση δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου, αλλά έχω κάνει 17 αρραβώνες, ο Θεός με αξίωσε και μοίρασα 17 μονόπετρα, δεν τα πήρα ποτέ πίσω. Όποιος παίρνει πίσω δώρα από γυναίκες είναι εγκληματίας», είπε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef.

Tη στιγμή που ο Δημήτρης Ταϊρίδης εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές, υπενθύμισε στον Σωτήρη Κοντιζά την ημέρα που είχε δειπνήσει με τη σύζυγό του στο μαγαζί που διατηρούσε και έκλεισε λόγω οικονομικών δυσκολιών.

«Θυμάμαι είχατε κάτσει στο τραπέζι Nο2, είχατε έρθει μαζί με τη σύζυγό σας, θυμάμαι το μενού και είχατε πληρώσει 84 ευρώ», εξομολογήθηκε ο διαγωνιζόμενος του MasterChef.

Ο αγαπημένος μάγειρας του Ομπράντοβιτς

Ο σεφ Δημήτρης συγκίνησε και στο τέλος δεν έκρυψε τα δάκρυα του για την υποδοχή και την καθολική αποδοχή που έτυχε από τους κριτές. Στο ξεκίνημα μάλιστα του βίντεο μπορείτε να τον ακούσετε να περιγράφει τις επισκέψεις του Ομπράντοβιτς, που ήταν μόνιμος θαμώνας στο μαγαζί του που βρίσκονταν στην Καισαριανή, , αλλά και την ιδιαιτερότητα του Δημήτρη Διαμαντίδη που πήγαινε στην ψαροταβέρνα «Μπόμπενα» αλλά δεν… έτρωγε ψάρι!

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News