Ο Άαρον Ράμσεϊ δεν έκανε «δώρο» στον Παναθηναϊκό!

Ο Άαρον Ράμσεϊ δεν έκανε «δώρο» στον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός είχε μια ευκαιρία να γλιτώσει προκριματικό αγώνα στο UEFA Europa Conference League, αν η Ρέιντζερς κατακτούσε το τρόπαιο του Europa League απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης στον τελικό της Σεβίλλης.

Σε ένα συναρπαστικό τελικό Ρέιντζερς και Άιντραχτ έλυσαν τις διαφορές τους στη διαδικασία των πέναλτι μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.

Ο Άαρον Ράμσεϊ που έχει πάρει την… κατηφόρα στην καριέρα του, δε νίκησε τον Τραπ στη ρωσική ρουλέτα, ενώ ο Μακ Γκρέγκορ δεν κατάφερε να πιάσει κάποιο πέναλτι των Γερμανών που ευστόχησαν και στα πέντε.

Έτσι, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός ακόμα και να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος, θα ριχτεί στη μάχη της Ευρώπης εκτός απροόπτου στις 21 Ιουλίου. Αν υπάρξει κάποια ανατροπή, αυτό θα οφείλετε σε ενδεχόμενες ανακατατάξεις λόγω Ρωσίας – Ουκρανίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News