Ντύθηκε Μπέικον ο Λι και «πλάκωσε» την Ζαλγκίρις!

Ντύθηκε Μπέικον ο Λι και «πλάκωσε» την Ζαλγκίρις!

O Παναθηναϊκός παρουσίασε δύο πρόσωπα αλλά τελικά επικράτησε στο ΟΑΚΑ της Ζαλγκίρις με 89-65

Οι Λιθουανοί ξεκίνησαν με ένα πολύ καλό σερί και πήραν γρήγορα προβάδισμα 10 πόντων (14-4), με τον Παναθηναϊκό να απάντάει με σερί 9-0 και να φέρνει το ματς στο καλάθι. Στην συνέχεια η Ζαλγκίρις βρήκε πιο εύκολα καλάθια και η πρώτη περίοδος τέλειωσε με σκορ 24-19 υπέρ της.

Στην δεύτερη περίοδο ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός επιθετικά και με σκορ περιόδου 19-8 οι πράσινοι έμειναν στο -15 στο πρώτο ημίχρονο (42-27)

Το δεύτερο μισό ξεκίνησε με τον Εξάστερο να κάνει και πάλι μεγάλο σερί (13-3) και να πλησιάζει στους 5 πόντους και στην συνέχεια γύρισε το παιχνίδι πριν την λήξη της τρίτης περιόδου (64-58) με τον Λι να είναι δαιμονισμένος.

Ένα γρήγορο 10-0 στο τελευταίο δεκάλεπτο έφερε τον Παναθηναϊκό στο +16 με τους Λιθουανούς να μην μπορούν να γυρίσουν στο παιχνίδι.

Ντύθηκε Μπέικον ο Λι και «πλάκωσε» την Ζαλγκίρις!

Τα δεκάλεπτα: 19-24, 27-42, 64-58, 89-65

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News