Ντροπή: Δεν έγραψαν για το ντου τα "κοράκια"

Ζούγκλα ξανά το ΣΕΦ με τη λήξη!

Στο φύλλο αγώνα του ημιτελικού ανάμεσα σε Πελάτη και Παναθηναϊκό οι διαιτητές της αναμέτρησης έγραψαν για τα υβριστικά συνθήματα προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αλλά όχι για το “ντου” των “επιστημόνων” στο τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά:

«Στο 7:17″ του β’ δεκαλέπτου οπαδοί της ομάδας Ολυμπιακός ΣΦΠ ΚΑΕ φώναζαν εν χορώ: “Π@@@ και πρ@@@@ Γιαννακόπουλε». Έγινε 2η έγγραφη παρατήρηση στο Φύλλο Αγώνα και ενημερώθηκαν οι παράγοντες της γηπεδούχου ομάδος προκειμένου να γίνει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Στο 5:09 του Δ’ δεκαλέπτου οπαδοί της Α’ ομάδας Ολυμπιακός ΣΦΠ ΚΑΕ φώναζαν εν χορώ: “Σφύρα καλα που@@@ γιε». Έγινε 3η έγγραφη παρατήρηση στο Φύλλο Αγώνα και ενημερώθηκαν οι παράγοντες της γηπεδούχου ομάδος προκειμένου να γίνει ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods καταγγέλλει επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού, στο ημίχρονο του αγώνα, με αποδέκτη τον διαιτητή Σχινά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News