Ντροπή: Αθέτησε τη συμφωνία ο Προμηθέας, πάει για 13ο ξένο

Ντροπή: Αθέτησε τη συμφωνία ο Προμηθέας, πάει για 13ο ξένο

Με λανθασμένο τρόπο ο Προμηθέας Πατρών επιχειρεί να κάνει πρωταθλητισμό, καθώς πάει… περίπατο η συμφωνία «κυρίων» που φέρει και την υπογραφή του σχετικά με το επιτρεπόμενο όριο στην απόκτηση ξένων.

Φαίνεται πως την υπογραφή του… ο Προμηθέας ξεχνάει που την βάζει.

Στις αρχές της σεζόν 2020-2021, συμφωνήθηκε από τις ομάδες του Σούπερ Καπ (ΑΕΚ, ΠΑΟ, Περιστέρι) και τη λίγκα το όριο στους ξένους να μην ξεπερνάει τους δώδεκα. Και μάλιστα, αυτό συνέβη από αίτημα του ίδιου του Προμηθέα!

Οι Πατρινοί έχουν πατήσει πάνω σε αυτό το όριο, κι όμως, δεν χαμπαριάζουν. Νομικά δεν μπορεί να τους επηρεάσει κανείς, καθώς η νεοσύστατη διοργάνωση δεν εντάσσεται στον ΕΣΑΚΕ.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μάκη Γιατρά παίζει βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες των υπολοίπων συνδιεκδικητών, διότι είναι έτοιμη να φέρει 13ο ξένο στην ομάδα!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News