Ντρεοσί ή Αλαφούζος;

Αλαφούζος σε Ντρεοσί: Μικρό το ράβε-ξήλωνε - Το κόστος της «μαύρης λίστας»

Ο Γιάννης Αλαφούζος δέχθηκε την εισήγηση του Πιερ Ντρεοσί για παραμονή του Λάζλο Μπόλονι, αλλά μην γελιόμαστε, ο κόουτς ακόμα και να κερδίσει τον ΠΑΟΚ έχει μερικές εβδομάδες «ζωής» ακόμα στον Παναθηναϊκό.

Το θέμα είναι τι θα γίνει με τον Γάλλο τεχνικό διευθυντή. Ο τελευταίος ήρθε στο Κορωπί με εισήγηση του κόουτς, θα έλεγε κανείς ότι πάνε «πακέτο»!

Διαβάζουμε ότι έγιναν εισηγήσεις στο Ντρεοσί για νέους σε ηλικία προπονητές, ενώ δοκιμάζονται και παίκτες στο Κορωπί.

Το ερώτημα είναι αλλού. Μέχρι ποιου σημείου θα «επιτρέψει» ο Γιάννης Αλαφούζος στον 61χρονο να διαχειριστεί τα μεταγραφικά.

Θα του θέσει maximum όριο προσφοράς σε κάθε παίκτη, θα του αφήσει ελεύθερο πεδίο να ελιχθεί σύμφωνα με τις δικές του ιδέες ή θα το «πάρει πάνω» του ολοκληρωτικά όπως είχε κάνει με Ιωαννίδη, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλη, Χατζηγιοβάνη, Μακέντα, Βαγιαννίδη, άλλοτε με επιτυχία κι άλλοτε με υπερβολές;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News